Podívejme se šesté generaci pod pokličku: Pokémon X, Y, Omega Ruby a Alpha Sapphire!

Úplně se bojím podívat, kdy se vydal poslední Pod pokličkou článek. Nicméně důležité je, že jsou zpět! Dnes Článek Podívejme se šesté generaci pod pokličku: Pokémon X, Y, Omega Ruby a Alpha Sapphire! se nejdříve objevil na NBase.cz.

projít na článek

Přidejte do své sbírky Mew a Mewtwo!

Jestli jste na Pokémon Scarlet a Pokémon Violet nezanevřeli kvůli problémům, s kterými se hra potýká, a netrpělivě Článek Přidejte do své sbírky Mew a Mewtwo! se nejdříve objevil na NBase.cz.

projít na článek

Praha má první unikátní Pokémon Store, na Václavském náměstí

Knihkupectví Luxor otevřelo v Praze 10. září premiérový Pokémon Store, jde o první takový obchod ve střední Evropě. Pro milovníky Pokémonů bylo 10. září událostí tohoto roku, fronta zástupu lidí se táhla přes půlku Václaváku, od budovy The Flow až k nové

projít na článek

Pokémon TCG? Digitálně a pořádně retro!

Předplatitelé služby Nintendo Switch Online se mohou těšit na nové přírůstky do knihoven jednotlivých retro platforem. Na platformu Článek Pokémon TCG? Digitálně a pořádně retro! se nejdříve objevil na NBase.cz.

projít na článek

Nový trailer pro Pokémon Scarlet Violet DLC

Dnešní Nintendo Direct prezentace sice neodhalila žádné konkrétní novinky k chystané dvojici DLC The Hidden Treasure of Area Článek Nový trailer pro Pokémon Scarlet Violet DLC se nejdříve objevil na NBase.cz.

projít na článek

Warfarin a omega 3

Rybí tuk, což jsou omega-3 mastné kyseliny, ovlivňuje agregaci trombocytů a způsobuje alteraci fibrinolýzy, to znamená, že může zvyšovat riziko krvácení. Při užívání Warfarinu se tedy nedoporučuje užívat omega-3 mastné kyseliny. V žádném případě se však n

projít na článek