POKLAD ZVANÝ KONOPNÝ OLEJ

Olej získaný ze semena konopí obsahuje s pouze osmi objemovými procenty nejnižší podíl nežádoucích nasycených tuků. Konopný olej je jedním z nejcennějších olejů rostlinného původu, obsahuje až 80 % nenasycených mastných kyselin, které lidský organismus potřebuje k běžnému správnému fungování. Děti předškolního a školního věku by měly dostávat lžíci konopného oleje denně jako účinnou zdravotní prevenci. Předešlo by se tak celé řadě problémů – od hyperaktivity až po riziko obezity či kardiovaskulárních onemocnění. Cena takové terapie je minimální, zatímco přínos obrovský.

projít na článek

KOSMETIKA Z KONOPÍ

Olej z konopí buňky vyživuje, energeticky zásobuje, čistí a upravuje jejich hospodaření s vodou. Konopný olej napomáhá odstraňování odumřelých buněk a urychluje zdravé buněčné dělení.

projít na článek

DO KOUPELE S KONOPNÝM OLEJEM

Konopný olej je jedním z nejcennějších olejů rostlinného původu, obsahuje až 80 % nenasycených mastných kyselin, které lidský organismus potřebuje k běžnému správnému fungování. 

projít na článek

Návod: Jak si vyrobit konopné nápoje doma

Konopné nápoje jsou velkým trendem, ale co je víc, než si něco udělat sám doma? NIC! Pojďme se dnes spolu naučit, jak si vyrobit takový konopný nápoj doma. Jak vyrobit jednoduchý konopný sirup Jamie Evans, také známý jako Herb Somm , zkoumá průsečík

projít na článek

Poklad Aztéků – peruánská semínka Chia

V poslední době se v oblasti zdravé výživy dostávají na přední místo  drobná semínka šalvěje hispánské (Salvia hispanica), známé jako semínka chia. Co je na PŘEČÍST ČLÁNEK The post Poklad Aztéků – peruánská semínka Chia appeared first on Exoticky.cz.

projít na článek

SKOŘICOVÝ OLEJ

Skořice je neuvěřitelně populární koření.  Mnozí si však neuvědomují, že ve formě oleje má neuvěřitelné zdravotní výhody.  Skořicový olej vlastní velmi dobré antiseptické, antibiotické, analgetické a afrodiziakální vlastnosti. Tento éterický olej má čistí

projít na článek