Pokud máte po boku muže zrozeného v těchto znameních, máte velkou smůlu. Obvykle bývají velmi hloupí!

Nedá se s nimi mluvit prakticky o ničem. Dostat je do opery, divadla, nebo alespoň do kina je nadlidský problém. Občas připomínají mimozemšťany, co omylem zabloudili na naši planetu a neví, jak zpátky. Tohle jsou nejhloupější muži podle znamení zvěrokruhu.

projít na článek

Jestli máte muže narozeného v tomto znamení, jste svatá žena. Bývají tak hloupí, že to není k životu

Jaký by měl být Pan Božský? Všechny chceme, aby dobře vypadal, měl srovnané sociální priority a rozum. Jste na tom stejně? V tom případě si dejte pozor na muže, kteří se narodili v následujících znameních. Patří totiž k největším hlupákům horoskopu.

projít na článek

Narodila jste se v těchto znameních? Gratulujeme! Jste chytrá jako liška a všechny muže strčíte do kapsy

Ženy versus muži. To je věčné téma. Zejména i po stránce inteligence. Máme pro vás zajímavou informaci. Pokud jste se narodila v níže uvedených znameních, gratulujeme. Jste totiž od přírody chytrá jako liška a všechny muže strčíte hravě do kapsy.

projít na článek

Pokud jste se narodila v tomto znamení, máte smůlu. Nevěrní muži jsou vaším celoživotním problémem

Kdo zažil nevěru na vlastní kůži ví, že to není nic pěkného. Stala se vám taková věc ve vztahu? A třeba i vícekrát? Tak jestli jste se narodila v tomto znamení, máte na chlapy zkrátka smůlu. Nevěrní muži budou vaším celoživotním problémem.

projít na článek

Nejlepší maminky a babičky se rodí v těchto 3 znameních. Jsou požehnáním pro děti, ale i zbytek rodiny

Chystáte se na roli maminky a vaše matka tím pádem bude babičkou? Určitě se obě budete snažit být nejlepší. Faktem ale je, že některým ženám jdou tyhle role samy. Podívejte se, ve kterých znameních se rodí ty nejskvělejší maminky a babičky.

projít na článek

Pokud jste se narodili v tomto znamení, máte smůlu. Lepí se na vás samí nemožní partneři

Někdy se nedaří najít si správného partnera pro život, ať děláte, co děláte. Máte podobnou zkušenost? Možná za to tak úplně nemůžete. Zejména, pokud jste se narodili v jednom z níže uvedených znamení, lepí se na vás samé neschopné existence.

projít na článek