Policie bude hlídat česko-slovenskou hranici

Policie České republiky bude od 4. října 2023 v souvislosti s prudkým nárůstem nelegální migrace, zvýšenou aktivitou organizovaných skupin převaděčů a zhoršením migrační a bezpečnostní situace na vnějších hranicích EU provádět kontroly po celé délce úseku vnitřních hranic České republiky se Slovenskou republikou flexibilním způsobem přiměřeným aktuální hrozbě v závislosti na vývoji situace.

projít na článek

Policie ČR varuje před přibývajícími podvody a krádežemi voblasti IT kriminality

Varování policie ČR – k umístění na úřední desku The post Policie ČR varuje před přibývajícími podvody a krádežemi v oblasti IT kriminality appeared first on Nová Ves nad Popelkou.

projít na článek

Muzeum v Loučce zve k bohoslužbě s úmyslem za česko-německé smíření

Společná česko-německá mše svatá ve venkovních prostorách muzea v Loučce u Vizovic se uskuteční v sobotu 22. června 2024 od 16:15 hodin.

projít na článek

Akreditace na utkání Česko 21 - Litva 21

Dovolujeme si vyhlásit akreditace na kvalifikační utkání Česko 21 – Litva 21, které se uskuteční dne 15. října 2024 od 18:00 hodin v Hradci Králové. 

projít na článek

Hasiči opět postavili májku

R ok se sešel s rokem a od neděle se na Dolině opět tyčí k nebi 22.5 metrů dlouhá májka. Je ji hezky vidět i z hlavní cesty. Hasiči na vrcholku májky opět zapomněli jednoho znaveného pomocníka s flaškou výborné slivovice. Bude májku hlídat do kácení, jeho

projít na článek

Ukliďme svět, ukliďme Česko 2019

Hasiči z Dubějovic se přihlásili do celorepublikové akce Ukliďme svět – Ukliďme Česko, která proběhla 6.4.2019. Tato akce měla za cíl nejen uklidit odpadky povalující se kolem silnic v okolí Dubějovic ale i zároveň zamyslet se nad vznikem a likvidací odpa

projít na článek