Polsko pokračuje v rozmrazování ekonomiky

Zdroj: www.businessinfo.cz Teritorium Polsko, 2020-06-04 CzechTrade Kvůli rostoucímu počtu lidí nakažených koronavirem zavedla polská vláda v březnu přísná opatření s cílem zamezit šíření nemoci.Po měsíci a půl, kdy se onemocnění covid-19 dostalo v Polsku do fáze stabilizace, představil kabinet plán rozmrazení ekonomiky, který probíhá v etapách.

projít na článek

Bioveta Romania pokračuje v úspěšné spolupráci s Fakultou veterinárního lékařství v Temešváru

Naše partnerství s FMV Temešvár pokračuje a vyjadřujeme naši trvalou touhu být studentům co nejblíže ve prospěch budoucích specialistů v oboru.

projít na článek

29. ročník Polsko-německo-českého podnikatelského kooperačního fóra

10.11.2022 Karpacz Polsko Okresní hospodářská komora v Jablonci nad Nisou, hlavní spolupořadatel akce za českou stranu, srdečně zve firmy k účasti na 29. ročníku Polsko-německo-českého podnikatelského kooperačního fóra. Přihlašovací portál spuštěn od 1.

projít na článek

NATÁČENÍ POKRAČUJE

NATÁČENÍ DVD POKRAČUJE O víkendu - 19. a 20.2.2011 - budou KANTOŘI pokračovat v natáčení svého nového DVD "KANTOŘI v Betlémě". Kromě jiných lokalit Královéhradeckého kraje se bude jedna z písniček natáčet také u Utzova mechanického betléma v Oleš

projít na článek

Polsko-česko-německé kooperační fórum 27.06.2018

Krkonošská agentura pro regionální rozvoj a.s. (Karkonoska Agencja Rozwoju Regionalnego S.A.) Vás srdečně zve k účasti na Polsko-česko-německém kooperačním podnikatelském fóru "Obnovitelná energie v cestovním ruchu a jiných ekonomických odvětvích. Nové tr

projít na článek

Situace na polsko-české hranici, stav k 03.05.2020

Přinášíme vám informace k aktuálnímu stavu pro pohyb přes polsko-českou hranici.

projít na článek