Pomáhejte s námi pořádaná sbírka pro Šimona Šrámka

Jedná se o pouhý sběr PET víček jakéhokoliv druhu a velikosti. Výtěžek z prodeje bude využit na vyšetření genetiky metabolismu v hodnotě cca 60 000 Kč. Víčka odevzdávejte v jakémkoliv množství v prodejně Trefa. Děkujeme, že pomáháte s námi! Jedná se o pouhý sběr PET víček jakéhokoliv druhu a velikosti. Výtěžek z prodeje bude využit na vyšetření genetiky metabolismu v hodnotě cca 60 000 Kč. Víčka odevzdávejte v jakémkoliv množství v prodejně Trefa. Děkujeme, že pomáháte s námi!

projít na článek

Soutěžte s Orion a pomáhejte dětem

Kupujte čokolády nebo tyčinky Orion za 39 Kč, hrajte denně o 5000 Kč a rozdávejte s námi radost i do Nadace Terezy Maxové dětem. Soutěž probíhá od 1.2. do 31.3.2021 ve všech prodejnách Trefa. Více informací o soutěži nejdete na www.orionsoutez.cz.

projít na článek

Tří králová sbírka

Tří králová sbírka Vážení zákazníci, rádi bychom Vás informovali o Tří králové sbírce, která probíhá na našich supermarketech Trefa. Sbírka probíhá od 2.1. do 15.1.2023 Jak se můžete zapojit? Na pokladně se Vás naše pokladní zeptá, zda se chcete z

projít na článek

Potravinová sbírka v Trefě

Dnes 23.4. probíhala POTRAVINOVÁ SBÍRKA ve vybraných prodejnách TREFA. Děkujeme všem zákazníkům prodejen TREFA, kteří se do sbírky zapojili a darovali tak potřebné. Potravinové banky darované zboží přerozdělí potřebným v našem regionu prostřednictvím nezi

projít na článek

Tříkrálová sbírka

V Petrovicích proběhla 5.ledna "Tříkrálová sbírka".

projít na článek

Potravinová sbírka

V sobotu 12.11. probíhá ve vybraných prodejnách TREFA POTRAVINOVÁ SBÍRKA. Zákazníci se mohou do sbírky zapojit a darovat tak potřebné. Potravinové banky darované zboží přerozdělí potřebným v našem regionu prostřednictvím neziskových organizací. DĚKUJEME!

projít na článek