Poprvé

Pokud patříte k těm, kteří jsou tu se mnou od samého začátku, možná si vzpomenete na to, jak jsem absolvovala svojí první sólo cestu do zahraničí. Jak jsem se bála. Ostýchala. Jak jsem byla nervózní. A nakonec naprosto nadšená. Podobné pocity jsem zažila pár týdnů zpátky, když jsem zcela spontánně prožila své další poprvé a zašla si sama do kina. The post Poprvé appeared first on VERONIKA.

projít na článek

Poprvé na tetování

První tetování, jak to probíhá a jak se připravit Wow! První tetování, to je velká věc! Gratulujeme k takovému rozhodnutí. Řekneme si co a jak, protože chceme, abyste měli představu, co vás čeká na konzultaci i samotném tetování. Však nás taky kdysi čekal

projít na článek

Poprvé Adam Lacko, letos poprvé na mokru a poprvé s DV50

Buggyra Racing dál a dál neúnavně testuje svoje závodní speciály před nadcházející sezónou. K loňskému VK50 se na uplynulém testování v Mostě přidal i zbrusu nový truck DV50. Nechybělo zde ani Lamborghini Mičánek Motorsport pilotované Liborem Dvořáčkem, M

projít na článek

BAREVNÝ BĚH "THE COLOR RUN™! letos poprvé v ČR

Jedinečný barevný závod The Color Run se 30. května tohoto roku poprvé uskuteční i v České republice! Na trati vedoucí Prahou budou tisíce běžců zasypány explozemi práškových barev při oslavě zdraví a sdílené radosti z pohybu.

projít na článek

Bioveta loni poprvé utržila přes miliardu. Víc investuje do moderní technologie

Napsali o nás - Vyškovský deník, 19.2.2015: Nové produkty na trhu a investice. To je podle ředitele ivanovické společnosti Bioveta Libora Bittnera důvod významného růstu tržeb firmy. V loňském roce poprvé utržila víc než miliardu korun.

projít na článek

Soutěž TOP víno Slovácka, letos poprvé pod patronací ADČR

Dne 10.8.2022 proběhlo v Uherském Hradišti hodnocení soutěže TOP víno Slovácka, letos poprvé pod patronací ADČR. Celý článek o soutěži si můžete přečíst zde.

projít na článek