Pořídili jsme již 20. tahač značky Volvo

S ohledem na celou historii naší společnosti jsme pořídili již 20. tahač značky Volvo. Disponuje motorem s technologií I-Save s prediktivním tempomatem I-See, který efektivně snižuje spotřebu paliva a emisí. Jedná se o model TurboCompound s výkonem 460 HP s točivým momentem 2600 NM. Detaily s originálním popisem k prostudování na www.volvotrucks.czcs-cztrucksfeaturesi-save.html. V tomto případě je kladen extra ekologický důraz na snížení CO2. Tento vůz je novou vlajkovou lodí společnosti CHERIS, má historicky nejnižší spotřebu paliva a produkuje nejméně oxidu uhličitého. The post Pořídili jsme již 20. tahač značky Volvo appeared first on Cheris Trad s.r.o..

projít na článek

Nákup nového tahače Volvo Performance Edition

Došlo k nákupu nového tahače značky Volvo, pořízeném ve Volvo Truck centru v Ústí nad Labem (obchodní zástupce p. Pavel Kysela). Jedná se o limitovanou edici této prémiové značky s názvem Performance Edition. Vozidlo vyniká nadstandartní výbavou, XL kabin

projít na článek

Farad Logistik

Kamionov doprava Oprav renstv Zasilatelstv Nadměrn přeprava silničn motorov servis dopravn techniky n klady po cel EU

projít na článek

V roce 2022 jsme převzali pro naši flotilu 19 nových vozidel

Výměna vozidel a rozšiřování naší flotily je nekonečný příběh, který pokračoval i v roce 2022. Na sklonku tohoto roku jsme převzali distribuční vozidla Volvo pro distribuci zejména potravin v řízeném teplotním režimu a také dva netradiční šestikolové taha

projít na článek

Rozšíření vozového parku

Rozšiřujeme naše aktivity o zemní práce , a proto jsme pořídili Kontejnerový nákladní automobil MAN, Bagr TAKEUSHI a buldozer KOMATSU D-31. Rozšíření vozového parku viz. Isotep s.r.o. v Bytové domy.

projít na článek

Brýle značky Ray Ban v prodeji

Připravili jsem si pro Vás k prodeji brýlové obruby oblíbené a známé značky Ray Ban. Přijďte se podívat jaké modely nabízíme! The post Brýle značky Ray Ban v prodeji first appeared on Oční optika Strossmayerovo náměstí.

projít na článek