Porovnejte vysoce přesné snímací systémy

Díky nepřekonatelně přesné a opakovatelné technologii RENGAGE™ jsou tyto sondy pro obráběcí stroje nejlepší volbou pro kontrolu obrobku i výkonu u složitých víceosých strojů. OMP400, OMP600, RMP400, RMP600 a MP250 jsou vhodné pro celou řadu aplikací a lze je použít na mnoha různých strojích.

projít na článek

Technologie SPRINT™

Snímací systémy s technologií SPRINT™, které používají v sondě OSP60 unikátní 3D snímací technologii, poskytují CNC obráběcím strojům výjimečné, vysoce rychlé a vysoce přesné snímání.

projít na článek

3osé systémy

Snímací systémy Renishaw pro kontrolu a řízení kvality

projít na článek

Systémy Renishaw hrají důležitou roli při výrobě katapultovacích sedaček firmy Martin-Baker

Firma Martin-Baker je čelním světovým dodavatelem leteckých katapultovacích sedadel. Ve výrobě spoléhá na systém QC10 Ballbar společnosti Renishaw a na snímací systémy pro obráběcí stroje určené k výrobě složitých a vysoce kvalitních komponent.

projít na článek

Doteky pro přesné měření

Zjistěte více informací o přesných dotecích pro snímací hlavy Renishaw. Vyhledejte odpovědi na často kladené dotazy. Přečtěte si informace o naší nabídce doteků pro snímací hlavice ZEISS a ramena FARO.

projít na článek

Sondy, software a modernizace pro souřadnicové měřicí stroje

Sondy pro souřadnicové měřicí stroje (CMM) a modernizované měřicí stroje umožňují rychlou a přesnou kontrolu rozměrů a tvaru měřených dílců. Hlavními výrobky jsou měřicí dotekové a skenovací sondy, pětiosé snímací systémy, modernizace měřicích strojů, mot

projít na článek