Poslechněte si

Poslechněte si moji klavírní interpretaci. Hraji zde na akustickém klavíru "PETROF" a aranže je na "Yamaha Motif XS8". Používám jméno, které jsem dostala v kostele při křtu - Vilana. Přeji pěkný poslech. Erika Vilana Krtková.

projít na článek

Moje interpretace

Poslechněte si Poslechněte si moji klavírní interpretaci. Hraji zde na akustickém klavíru "PETROF" a aranže je na "Yamaha Motif XS8". Používám jméno, které jsem dostala v kostele při křtu - Vilana. Přeji pěkný poslech. Erika Vilana Krtková.

projít na článek

Autobus do Podbořan na iDNES

Petr Linhart zve posluchače do Sudet. Poslechněte si jak.   (tedy vlastně - klikněte si na název článku... :-)  

projít na článek

Přezpívané písničky

Každ si určitě alespoň občas poslechnete r dio, hudebn televizn stanici nebo p sničky na doporučen kamar da. Mezi těmito skladbami se najdou i p sničky přezp van , jinak zn m tak jako cover p sně. Proč lid vyd vaj ty stejn p sničky, kter před ni

projít na článek

Poslechněte si můj koncert na Radiu Proglas

Koncert na Radiu Proglas, sestavený z písní z připravovaného alba Autobus do Podbořan, živě odehraný a odvysílaný 1.října 2009 si můžete poslechnout v archivu Proglasu na adrese mms://netshow.play.cz/proglas/710002202.wma .

projít na článek

Anette Olzon vybízí k poslechu své nebeské písně

Anette Olzon, bývalá zpěvačka NIGHTWISH, zveřejnila oficiální videoklip ke svému novému singlu „Hear My Song“, převzatého z jejího třetího sólového alba „Rapture“. Tak poslechněte Anette a slyšte nový song!

projít na článek