Potřebujete ušetřit čas při expedici? Tyhle produkty vám v tom pomůžou

Co kdybyste při balení ušetřili 30 % času? Vzali jsme do ruky kalkulačku a stopky a spočítali, které produkty šetří čas.

projít na článek

3 tipy, jak ušetřit peníze

Kdo říká, že peníze nejsou důležité, lže sám sobě do kapsy. Peníze významně ovlivňují náš život, ať se nám to líbí nebo ne. Utratit je, je lehčí, než se zdá. Své finance se tak vyplatí mít pod kontrolou a vědět, kam skutečně plynou. Existuje několik kroků

projít na článek

Polep si auto sám!

Vyzkoušejte náš nový návrhář autofólií. Objednejte fólie přesně na Vaše auto, vyberte umístění, typ a zatmavení. Díky našemu návodu můžete ušetřit za montáž a polepit si auto sami! Cenu fólie i montáže zjistíte přímo v návrháři. [button href=/produkty/au

projít na článek

4 triky na balení, které urychlí expedici a ušetří náklady

Vychytávky našich skladníků možná pomohou i vám. Ukážeme vám, jak zmenšit velké krabice a balit ploché předměty rychlostí blesku.

projít na článek

Akční produkty v únoru

Kdo má pod kloboukem, nakupuje levněji! Všichni držitelé karty váženého zákazníka můžou během února získat tyto produkty za zvýhodněné ceny. The post Akční produkty v únoru appeared first on Zahradní centrum pod kloboukem.

projít na článek

Omezení expedice: Stěhujeme se do většího

Od středy 3. března do středy 10. března 2021 kvůli stěhování přerušíme expedici objednávek a uzavřeme sklad. Do odesílání se ale znovu pustíme hned ve čtvrtek 11. března.

projít na článek