Pozná se lidovec podle prázdných řečí?

Ministr Hladík dobře ilustruje, proč má KDU-ČSL existenční problémy

  • Web: RESPEKT
  • Aktualizace: 25.5.2024
projít na článek

IT Recruiter/ka, která pozná talent

Nebaví tě dokola vyhledávat účetní, obchodníky a office managery? Specializuj se na IT a vyhledávej pouze IT odborníky. U nás vítězí kvalita nad kvantitou. The post IT Recruiter/ka, která pozná talent appeared first on Anywhere s.r.o..

projít na článek

NOVINKY V SEKCI PRO HR PROCESY

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = '//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1version=v2.6'; fjs.parentNode.insertBefore(js

projít na článek

Třetina Čechů trpí zákeřným metabolickým syndromem a netuší to. Pozná se podle tvaru těla

Možná si teď říkáte, jak se dá poznat onemocnění podle tvaru těla. V případě zákeřného metabolického syndromu to jde velmi snadno. Pokud tedy vaše postava vykazuje disproporce, přečtěte si na co se zaměřit a jednejte.

projít na článek

Dárkové / Vánoční poukazy

Vážení klienti, hodně se ptáte na vánoční poukazy, tak píši stručné info :-) Ještě před tím, než koupíte poukaz, zvažte, zda je dotyčný / dotyčná připraven něco měnit a vzít za sebe zodpovědnost. Pakliže ano, je to ten nejkrásnější dárek, který dáte, je

projít na článek

PF 2024

Klidné Vánoce a úspěšný rok přejí žáci a zaměstnanci ZŠ a MŠ pro zrakově postižené a vady řeči, Plzeň, Lazaretní 25. PF 2024 Článek PF 2024 se nejdříve objevil na Základní škola a Mateřská škola pro zrakově postižené a vady řeči.

projít na článek