Třetina Čechů trpí zákeřným metabolickým syndromem a netuší to. Pozná se podle tvaru těla

Možná si teď říkáte, jak se dá poznat onemocnění podle tvaru těla. V případě zákeřného metabolického syndromu to jde velmi snadno. Pokud tedy vaše postava vykazuje disproporce, přečtěte si na co se zaměřit a jednejte.

projít na článek

Nealkoholovou cirhózou jater trpí ¼ Čechů a vůbec to netuší. Tvrdí: Tento příznak má po 50 přece každý

Nealkoholová cirhóza je vážný chronický stav jater, který vznikne, aniž bychom konzumovali alkohol. Dopad na zdraví je však stejně fatální.

projít na článek

IT Recruiter/ka, která pozná talent

Nebaví tě dokola vyhledávat účetní, obchodníky a office managery? Specializuj se na IT a vyhledávej pouze IT odborníky. U nás vítězí kvalita nad kvantitou. The post IT Recruiter/ka, která pozná talent appeared first on Anywhere s.r.o..

projít na článek

Většina zaměstnanců v IT netuší, co je NIS2 a zda se jich týká

Evropská bezpečnostní směrnice se dotkne značného množství firem i jejich dodavatelského řetězce. Na její splnění mají společnosti už jen rok. Příspěvek Většina zaměstnanců v IT netuší, co je NIS2 a zda se jich týká pochází z Professional Computing

projít na článek

Pozná se lidovec podle prázdných řečí?

Ministr Hladík dobře ilustruje, proč má KDU-ČSL existenční problémy

projít na článek

NOVINKY V SEKCI PRO HR PROCESY

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = '//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1version=v2.6'; fjs.parentNode.insertBefore(js

projít na článek