Pozor na nekalé praktiky

MAS Slavkovské bojiště ve spolupráci s městem Šlapanice upozorňuje na nekalé praktiky některých prodejců fotovoltaických elektráren, které se v poslední době šíří obcemi. V rámci dotace Nová zelená úsporám Light máte nárok nejen na fotovoltaický ohřev teplé a užitkové vody, ale též další opatření zateplení (jako je např. výměna oken či vchodových dveří). Jakékoli nabídky můžete bezplatně konzultovat s pracovníky MAS Slavkovské bojiště na tel. čísle 605 544 153. MAS nabízí také vyřízení samotné dotace Nová zelená úsporám Light a konzultace nabídek zcela zdarma. Prosíme, nepodepisujte unáhleně žádné smlouvy bez toho, aniž byste si firmu dostatečně neprověřili, popř. nezkonzultovali, na co máte nárok.

projít na článek

Whistleblowing

ÚVOD Poslední dobou se stále častěji setkáváme s pojmem whistleblowing, což je anglický výraz pro oznamování nekalých praktik či neetického chování ve firmách a organizacích. Pokud máte pocit, že se ve vaší firmě děje něco nekalého

projít na článek

Pozor, pozor – od 30.října začínají turnaje Devítkové tour už ve 13 hodin!

Víc se k naší „flash news“ můžete dozvědět tady Další informace The post Pozor, pozor – od 30. října začínají turnaje Devítkové tour už ve 13 hodin! appeared first on Přátelé golfu.cz.

projít na článek

POZOR: Slevová bomba -30 % na vše v prodejně domácích potřeb v Třinci

POZOR, POZOR: Super akce od 1. června 2023 v prodejně domácích potřeb v Třinci - 30 % NA VŠE!!! Akce platí do 23. června 2023. Nenechte si tuto cenovou bombu ujít. Těšíme se na vás.

projít na článek

Nejčastější praktiky energetických “šmejdů”

Vsadíme se, že určitě máte ve svém okolí někoho, kdo má zkušenosti s nekalými praktikami pochybných obchodníků s energiemi. Ačkoliv jsou média zaplněna kauzami podvedených spotřebitelů, i tak je stále obtížné pro spoustu lidí identifikovat ono nekalé obch

projít na článek

Akční leták komfort nábytek POZOR !!!! platnost letáku prodloužena

The post Akční leták komfort nábytek POZOR !!!! platnost letáku prodloužena appeared first on Nábytek Iveli.

projít na článek