Pozor, vyhlašujeme PODZIMNÍ SOUTĚŽ o TNP zápisníky!

Také už se spokojeně ohlížíte za uplynulou letní vodáckou sezonou a plánujete tu další? Budeme rádi, když se nám pochlubíte svými fotkami (samozřejmě nejen) z letních dobrodružství na vodě i ve vodě! Pošlete nám fotku s vodáckou tématikou a autoři těch nejzdařilejších od nás získají jeden z 10ti originálních zápisníků s plánovacím kalendářem na příští rok. Fotografie zasílejte e-mailem na [email protected] a nezapomeňte uvést, kdy a kde fotografie vznikla a připojte také svou poštovní adresu. Každý soutěžící může do soutěže zaslat až pět fotografií. Ceny od nás získají nejzdařilejší fotky, která vybere naše firemní porota. O případné výhře vás budeme informovat e-mailem a jména vítězů budou zveřejněna po skončení soutěže také zde na webu. Soutěž trvá do 31. 12. 2021, zasláním fotografie do soutěže souhlasíte s našimi Pravidly soutěží v roce 2021. Držíme palce a těšíme se na fotky!

projít na článek

Reklamní služby

Přehled reklamních služeb pro kalendáře, diáře, zápisníky a dřevěné obrazy

projít na článek

Bzenec začíná divizní soutěž na hřišti Všechovic, pak hostí Holešov

Přinášíme rozpis podzimní části divizní soutěže skupiny E, kde bude jediným zástupcem hodonínského okrese Slovan Bzenec. Ten se v prvním utkání představí na hřišti Všechovic a následně o týden později Příspěvek Bzenec začíná divizní soutěž na hřišti Všech

projít na článek

Podzimní stezka

Nemáte plány na víkend?  Mrzí vás, že jste nestihli podzimní stezku?  Nesmutněte, pořádně se oblečte a vydejte se prozkoumat hmyzí svět. Podzimní stezku prodlužujeme až do pondělí 27.11.2023. Vyplněné kartičky pak můžete nosit do pátku 1.12.2023.

projít na článek

Česká missis – soutěž krásy pro maminky s dětmi u nás měla dlouhou tradici

Soutěž krásy Česká missis navazuje na tradiční koncept. Ten u nás fungoval v letech 1993–2015. Po pětileté pauze se soutěž o nejsympatičtější maminku vrátila v roce 2021. The post Česká missis – soutěž krásy pro maminky s dětmi u nás měla dlouhou tradici

projít na článek

19. 9. 2023 Podzimní srdíčkové dny

Projektu pro pomoc vážně nemocným dětem se účastní studenti 2. ročníku. The post 19. 9. 2023 – Podzimní srdíčkové dny first appeared on Obchodní Akademie Lysá nad Labem.

projít na článek