Pozvánka do divadla

Přijměte naše pozvání do divadla Kašpárkova rolnička 2023. Vstupné je volné, díky všem sponzorům akce. Vezměte děti a přijďte si udělat hezký den.

projít na článek

Pozvánka na webináře: Jak spravovat arozvíjet cloudu sAWS?

Článek Pozvánka na webináře: Jak spravovat a rozvíjet cloudu s AWS? se nejdříve objevil na ORBIT s. r. o..

projít na článek

Pozvánka na Webinář: E-Formuláře CZ

Šetřete svůj čas (a zdroje) a využívejte mzdový systém Nugget SW na maximum! Připravili jsme pro vás webinář na téma E-Formuláře. E-formuláře jsou program určený Článek Pozvánka na Webinář: E-Formuláře CZ se nejdříve objevil na NUGGET SW.

projít na článek

Pozvánka na webinář DOKUMENTY v SOA verzi

Šetřete svůj čas (a zdroje) a využívejte mzdový systém Nugget SW na maximum! Připravili jsme pro vás webinář na vytváření dokumentů v Nuggetu. Během 1,5 Článek Pozvánka na webinář DOKUMENTY v SOA verzi se nejdříve objevil na NUGGET SW.

projít na článek

Pozvánka na webinář QUERY A MZDOVÉ STATISTIKY v SOA

Šetřete svůj čas (a zdroje) a využívejte mzdový systém Nugget SW na maximum! Připravili jsme pro vás webinář na vytváření uživatelských sestav, v Nuggetu známé Článek Pozvánka na webinář QUERY A MZDOVÉ STATISTIKY v SOA se nejdříve objevil na NUGGET SW.

projít na článek

Pozvánka na webinář: Lékařské prohlídky a školení

Šetřete svůj čas (a zdroje) a využívejte mzdový systém Nugget SW na maximum! Připravili jsme pro vás webinář v modulu Personalistika – Lékařské prohlídky a Článek Pozvánka na webinář: Lékařské prohlídky a školení se nejdříve objevil na NUGGET SW.

projít na článek