Pozvánka na zápas

Odložený zápas s Třebší sehraje Jaroměř ve středu 7. června v 18 hodin v Růžové ulici. STŘEDA 7. červen 2023. 07.06.2023 18:00 FK Jaroměř - TJ Sokol Třebeš odložené 20. kolo M-GROUP CZ Krajský přebor mužů stadion Jaroměř, Růžová ulice on-line přenos: Fotbal Live Třebeš v klubovém videoarchívu: 10.10.2021.

projít na článek

Real Madrid se po výhře nad Al Ahly představí ve finále MS klubů

Včerejší zápas saudskoarábského Al-Hilalu a brazilského Flamenga rozhodl o tom, že Al-Hilal si zahraje finále MS klubů. Dnešní zápas byl o tom, zda se postaví Realu Madrid, nebo zda šokuje egyptské Al Ahly. Real Madrid to nedopustil, ale Al Ahly mu bylo r

projít na článek

Generální partner utkání HC Kometa

V tomto roce jsme opět již tradičně partnery hokejového klubu Kometa Brno. V rámci generálního partnerství paní Petra vyhrála hokejový zážitek, kdy si domácí zápas proti Mladé Boleslavi užila z VIP zóny. Na zápas jsme ji odvezli naším vozem Enyaq Coupé iV

projít na článek

Pozvánka na veřejné zasedání Shromáždění zástupců „MIKROREGIONU TÁBOR” 21.9.2023 v15,00

Pozvánka Mikroregion The post Pozvánka na veřejné zasedání Shromáždění zástupců „MIKROREGIONU TÁBOR” 21.9.2023 v 15,00 appeared first on Nová Ves nad Popelkou.

projít na článek

Pozvánka na vycházku za vlaštovkami

Všechny milovníky ptactva zveme na večerní vycházku za vlaštovkami a špačky na Slatinu největší nocoviště špačků a vlaštovek v Praze! The post Pozvánka na vycházku za vlaštovkami appeared first on KROUŽKOVÁNÍ PTÁKŮ.

projít na článek