Pozvánka Veteráni na pláži

Zveme všechny co mají rádi veterány a youngtimery na akci jménem Veterání na pláži, která se koná 5-6.8. 2017 v Mlékojedech u Neratovic. Je to festival, kde se snoubí krása starých aut,super jídlo a kamarádská atmosféra. Stánek CTEK nebude chybět. Více informací ZDE The post Pozvánka Veteráni na pláži appeared first on Nabíječky CTEK.

projít na článek

Pozvánka

Článek Pozvánka se nejdříve objevil na Písničkáři Ze šuplíku.

projít na článek

Pěšky přes duny k moři a dále po pláži k majáku

  Horký saharský písek, písečné duny vysoké až 20 metrů kdy nevidíte kolem sebe civilizaci, to vše můžete zažít při přechodu dun s následnou procházkou podél moře a dun na pláži v Maspalomas.  

projít na článek

Procházka po pláži podél dun Maspalomas

Horký saharský písek, písečné duny vysoké až 20 metrů, vlny atlantického oceánu, sluníčko, vodní tříšť, to vše můžete zažít při procházce podél moře a dun na pláži v Maspalomas. 

projít na článek

Další porce krásných a zajímavých pláží

Minulý týden jsme navštívili první sedmičku nejkrásnějších pláží světa, dnes bude pokračovat dalších sedm kandidátů na vaši budoucí dovolenou. Není třeba nikterak zdržovat, pojďme si je představit. Papakolea Beach Kaʻū, Havaj — stejně jako minulý týden,

projít na článek

Na pláži Tauro musela zasahovat policie

N a pláži Tauro v okrese Mogán musela včera zasahovat Guardia Civil a vykázat z pláže přes 200 lidí. Pláž je uzavřená na základě soudního rozhodnutí z důvodu nesrovnalostí při výstavbě.  

projít na článek