Práce na nové knize o vinařstvích zahájené.

Počátkem letošního roku byly práce na nové knize o vinařstvích, vinařských stavbách a nejlepších terroirech zahájené.

projít na článek

Ukázka z připravované knihy o vinařstvích.

Příběh vinařství Johannesberg je velmi mladý, od myšlenky k jeho realizaci uplynulo sedm let a vína z tohoto vinařství jsou nyní (2023) teprve druhým rokem v lahvích, kde zrají a trpělivě čekají na své vínomilce.

projít na článek

Pohledávky Zrušení párování

V pohledávkách je funkce zrušení párování. Nebo také zrušení měsíční závěrky. Tato funkce je přístupná z hlavního menu. Zrušení provede u všech lidí. Dále je přístupná v knize pohledávek přes pravé tlačítko myši. Zrušení provede u člověka na kterém stojít

projít na článek

Půl tuny a Kníže k tomu!

Na vědomost se dává... Igepa jako distributor GC1 a GC2 lepenek s nejširším výběrem vyhlašuje akci, kdy za každých odebraných 500 kg dostanete po skončení akce 5l party soudek piva Svijanský kníže. Akce se vztahuje na všechny GC1 a GC2 lepenky v našem sta

projít na článek

Povinné hlášení všech dohod o provedení práce se blíží

Již za měsíc červenec 2024 budou zaměstnavatelé hlásit veškeré dohody o provedení práce spolu s novými údaji i nově zaváděným postupem.

projít na článek

Trávíte home office v posteli? Pozor, šéf vás může nově zkontrolovat

V souvislosti s rozířením práce na dálku nebo hybridní práce se objevuje stále více éfů, kteří potřebují vědět, odkud jejich zaměstnanci pracují. Nyní jim v takové kontrole pomůže nový nástroj.

projít na článek