Pracovník kvality

Lokalita:  Ralsko Kuřívody Pracovník kvality   Náplň práce: optimalizace systému dodavatelské kvality (jak systém zavedeš, tak ho budeš mít) provádění vstupní kontroly nakupovaných materiálů dle stanovených postupů, vč. fyzické kontroly materiálů a záznamů o kontrole uvolnění shodných / zablokování neshodných materiálů během vstupní kontroly řízení dodavatelských reklamací spolupráce při náběhu nových projektů po stránce kvality uplatňování QMS v každodenní praxi dodržování zásad kvality a plnění přidělených cílů kvality dodržování zákaznických požadavků na kvalitu aplikace metodik APQP, PPAP, vítána i metodika VDA 6.3, FMEA aplikace normy ISO 9001 a technické specifikace IATF 16949 identifikaci neshod zjištěných při provádění kontrolních činností provádění stanovených záznamů o prováděné kontrolní činnosti pracovník se bude přímo podílet na rozvoji dodavatelské kvality v naší společnosti Požadujeme: min. SŠ vzdělání technického směru / optimálně VŠ praxe na úseku kvality v automotive min. 3 roky absolvované školení a certifikace Technik kvality / Manažer kvality komunikativní znalost AJ, min. úroveň C1 zájem o obor a ochota k dalšímu vzdělávání ŘP skupiny B technické uvažování, aktivní přístup, odolnost vůči stresu, svědomitost, zodpovědnost, samostatnost a loajalita k firmě   Nabízíme: stabilní a perspektivní zaměstnání v silné společnosti hrubá měsíční mzda od 50.000 Kč do 90.000 Kč smlouva na dobu neurčitou jednosměnný provoz, pružná pracovní doba trvalý profesní růst a prohlubování kvalifikace hrazenou práci přesčas včetně příplatků dotované závodní stravování hrazené očkování proti chřipce nástupní bonus 45.000 Kč odměny za přivedení nového kolegy 15.000 Kč a jiné skvělý kolektiv   Místo výkonu práce: Ralsko Kuřívody   Termín nástupu: ihned nebo dle dohody   Doplňující informace: pracovní poměr na dobu neurčitou dle dohody V případě zájmu o tuto pracovní pozici prosím kontaktujte: personální oddělení Tel.: +420 482 758 021 Telefon: +420 725 435 914 E-mail: [email protected] The post Pracovník kvality appeared first on KV Final.

projít na článek

Hodnocení kvality přírodních říčních perel

Perly kvality B: Perly s tímto hodnocením jsou unikátní mají nesymetrický tvar a nejvíce se přibližují přírodnímu přirozenému tvaru perly.  Perly kvality A: Perly nízké kvality s vadami na více než 25% povrchu  (rýhy, tečky). Díky vadám trpí povrch perel

projít na článek

ZNÁMKY KVALITY

Již nějakou dobu se naše mouky pyšní oceněním ČESKÉ CECHOVNÍ NORMY. Před nedávnem k ní přibyla další cenná známka kvality, a to KLASA. Jsme na tato ocenění právem hrdí a jsme rádi, že vám tyto KVALITNÍ MOUKY a výrobky upečené z nich můžeme nabídnout.

projít na článek

Pracovník výrobní kontroly

Lokalita: Doubí u Turnova Náplň práce: Mezi vaše hlavní úkoly bude patřit uvolňování a kontrola dílů na základě výrobní dokumentace. Budete školit výrobní dělníky v práci s měřidly a dokumentací. Při řešení problémů budete komunikovat s nadřízeným a dáva

projít na článek

Mgr. Iva Jarešová

Psychoterapeut, sociální pracovník [email protected] 778 451 031 Článek Mgr. Iva Jarešová se nejdříve objevil na CEDR - Centrum duševní rovnováhy o.p.s..

projít na článek

Bc. Nikola Lipenská, DiS.

sociální pracovník [email protected] 776 795 165 Článek Bc. Nikola Lipenská, DiS. se nejdříve objevil na CEDR - Centrum duševní rovnováhy o.p.s..

projít na článek