Pracovník výrobní kontroly

Lokalita: Doubí u Turnova Náplň práce: Mezi vaše hlavní úkoly bude patřit uvolňování a kontrola dílů na základě výrobní dokumentace. Budete školit výrobní dělníky v práci s měřidly a dokumentací. Při řešení problémů budete komunikovat s nadřízeným a dávat podněty ke změnám a zlepšením. Budete se dále vzdělávat v systému jakosti. Svědomitý a aktivní přístup k těmto hlavním úkolům vám může otevřít další možnosti v profesním růstu. Požadujeme: SOU vzdělání, nejlépe s výučním listem praxe v automotive, praxe na úseku kvality výhodou aktivní přístup, svědomitost, zodpovědnost, samostatnost a loajalita k firmě Nabízíme: stabilní a perspektivní zaměstnání v silné společnosti pro zkušené pracovníky velmi nadstandardní finanční ohodnocení trvalý profesní růst a prohlubování kvalifikace plně hrazenou práci přesčas včetně příplatků dotované závodní stravování nástupní bonus 15.000 Kč odměna za přivedení nového kolegy 15.000 Kč a jiné skvělý kolektiv a mnoho mimopracovních aktivit možnost zajímavého posunu na vyšší pozici v případě zájmu a dobrých výsledků Místo výkonu práce: Doubí u Turnova Termín nástupu: ihned nebo dle dohody   Doplňující informace: pracovní poměr na dobu určitou / neurčitou dle dohody -3směnný provoz hrubá měsíční mzda od 35.000,- Kč do 45.000,-Kč V případě zájmu o tuto pracovní pozici prosím kontaktujte: personální oddělení Tel.: +420 482 758 021 Telefon: +420 725 435 914 E-mail: [email protected] The post Pracovník výrobní kontroly appeared first on KV Final.

projít na článek

Pracovník kvality

Lokalita:  Ralsko Kuřívody Pracovník kvality   Náplň práce: optimalizace systému dodavatelské kvality (jak systém zavedeš, tak ho budeš mít) provádění vstupní kontroly nakupovaných materiálů dle stanovených postupů, vč. fyzické kontroly materiálů a záz

projít na článek

Výrobní oddělení

Co o Nás napsali vstrojirenstvi.cz Automatizovaná elektroeroze jako cesta koptimalizaci zdrojů ve firmě ROSTRA Automatizace je pojem, který pronikl do masových médií a všeobecně je ilustrován řadou robotických paží na výrobní lince některé znašich automob

projít na článek

Mgr. Iva Jarešová

Psychoterapeut, sociální pracovník [email protected] 778 451 031 Článek Mgr. Iva Jarešová se nejdříve objevil na CEDR - Centrum duševní rovnováhy o.p.s..

projít na článek

Bc. Lucie Aubusová

sociální pracovník [email protected] 736 763 373 Článek Bc. Lucie Aubusová se nejdříve objevil na CEDR - Centrum duševní rovnováhy o.p.s..

projít na článek

Bc. Nikola Lipenská, DiS.

sociální pracovník [email protected] 776 795 165 Článek Bc. Nikola Lipenská, DiS. se nejdříve objevil na CEDR - Centrum duševní rovnováhy o.p.s..

projít na článek