PRAGACUP VYHRÁL ŘÍZKŮV VÝBĚR Z MILOVIC

Dne 24.6.2017 se odehrál již patnáctý mezinárodní turnaj PragaCup v Milovicích na Městském stadionu AFK Milovice. Na turnaj se sjela obrovská kvalita a mohl vyhrát téměř kdokoliv. Své síly na turnaji změřilo celkem 28 týmů, 326 fotbalistů, odehráno bylo celkem 107 zápasů na čtyřech hřištích současně. Přicestovaly 4 týmy ze Slovenska, nejdelší cestu na turnaj měli BNP Team Vranov, kteří cestovali do Milovic 750 km. Dále jeden tým z Polska a dva týmy juniorské futsalové Slavie.

projít na článek

Tomáš Navrátil vyhrál v jednom dni dva běžecké závody!

Úspěšnou sobotu 22.dubna má za sebou náš běžec   Tomáš Navrátil . Dopoledne se mu podařilo zvítězit na 14.ročníku Veřovské desítky, v noci potom vyhrál Nigh Trail run 2017 v Kroměříži!

projít na článek

OffROAD Maraton Milovice

Pátý závod OffROAD Maratonu se přesouvá do Milovic v okrese Nymburk. V sobotu 31. srpna se na start tamníhotankodromu postaví automobilové posádky do svého jediného 12hodinového závodu, který je druhým nejtěžším maratonem sezony.

projít na článek

Zámeckou 5 vyhrál v Holešově Tomáš Navrátil, v dětských závodech uspěla Agátka Slámková

Včera se v Holešově uskutečnil 6.ročník Zámecké 5 . V hlavním závodu na 5000m vyhrál náš Tomáš Navrátil. V dětských závodech bylo nejvíce vidět Agátku Slámkovou, která v běhu žákyň na 500m vybojovala krásné 3.místo

projít na článek

Baja Bohemia 2015 již tento víkend!

Nenechte si ujít jedinečnou podívanou a přijeďte do Milovic nad Labem nedaleko Prahy. Již tento víkend se v bývalém vojenském prostoru bude konat Baja Bohemia 2015.

projít na článek

Z prachu vyšli vítězně RP Interier a KB System

Dvacátý ročník nejtěžšího offroadového závodu aut ve střední Evropě o víkendu 17. a 18. června vyhrál RP Interier se speciálem do litru. Na pět a půl kilometrů dlouhé trati 24hodinovky v Dobřanech najel 162 kol, čili 891 km. Nejrychlejším vozem mimo bugin

projít na článek