Praha 6 podpořila šárecké občany v kauze Resort Jeseter

Na 4. jednání zastupitelstva MČ Prahy 6 zařadilo zastupitelstvo jako první bod projednání kauzy Resort Jeseter. Přijala usnesení, ve kterém se záměrem nesouhlasí. Usnesení ve formátu PDF si můžete přečíst zde. Článek o jednání v kauze zveřejnila radnice na hlavní straně webu www.praha6.cz, článek si můžete přečíst zde. Kauze se věnuje řada médií, poprvé na ni upozornily Seznam Zprávy, které napsaly i reportáž z jednání, můžete si ji přečíst zde. Radnice MČ Prahy 6 opírá svůj postoj o především o tyto pilíře: územní studii pro Tichou Dolní Šárku, kterou inicioval a zpočátku i financoval náš spolek námitky našeho spolku, které podpořilo 47 občanů údolí, čímž dali jasně najevo, že s daným záměrem většina místních zásadně nesouhlasí Touto cestou proto náš spolek děkuje všem z vás, kteří jste nás podpořili, dali plnou moc a nechali jste se naším spolkem zastupovat. Náš spolek chtěl od svého počátku fungovat jako most mezi občany členy a příznivci spolku a radnicí, která nám naslouchá. V této kauze se nám podařilo tento cíl splnit společnými silami v míře vrchovaté. Článek Praha 6 podpořila šárecké občany v kauze Resort Jeseter se nejdříve objevil na Šárecké údolí.

projít na článek

Resort JESETER v Šárce nebude

Na setkání radnice Prahy 6 s místními občany Povídáme si o Šárce dne 31.5.2023 přinesl starosta Stárek exkluzivní informaci. Požádal totiž architekta projektu „Jeseter resort“ Martina Hlaváčka, aby jeho klient, investor Alexej Zacharov, důkladně zvážil

projít na článek

Setkání zástupců radnice s občany

Setkání zástupců radnice s občany s názvem Bavíme se o Šáreckém údolí proběhne 31. května od 17 hodin na dětskémhřišti Žežulka. Přijďte diskutovat se zástupci radnice, co vás trápí, co vám chybí, co byste potřebovali vyřešitv naší lokalitě. Jedinečná p

projít na článek

Výroční zpráva spolku

Výroční zprávu o činnosti Spolku Šárecké údolí za rok 2022 a za období leden až květen 2023 si můžete prohlédnout na tomto odkaze. Článek Výroční zpráva spolku se nejdříve objevil na Šárecké údolí.

projít na článek

Pálení čarodějnic 2023

Spolek Šárecké údolí Vás srdečně zve na tradiční Pálení čarodějnic v neděli 30. dubna 2022 od 17. 00 na louce u Žežulky Článek Pálení čarodějnic 2023 se nejdříve objevil na Šárecké údolí.

projít na článek

BELCANTO Resort Mikulov

Připravujeme unikátní projekt na jihu moravy BELCANTO Resort Mikulov Apartmany v kategorii 5* Wellnes Restaurace Vše na ploše 45 000 m2 The post BELCANTO Resort Mikulov appeared first on Kampara.

projít na článek