Setkání zástupců radnice s občany

Setkání zástupců radnice s občany s názvem Bavíme se o Šáreckém údolí proběhne 31. května od 17 hodin na dětskémhřišti Žežulka. Přijďte diskutovat se zástupci radnice, co vás trápí, co vám chybí, co byste potřebovali vyřešitv naší lokalitě. Jedinečná příležitost potkat se se zástupci radnice přímo u nás v Šárce. Článek Setkání zástupců radnice s občany se nejdříve objevil na Šárecké údolí.

projít na článek

Resort JESETER v Šárce nebude

Na setkání radnice Prahy 6 s místními občany Povídáme si o Šárce dne 31.5.2023 přinesl starosta Stárek exkluzivní informaci. Požádal totiž architekta projektu „Jeseter resort“ Martina Hlaváčka, aby jeho klient, investor Alexej Zacharov, důkladně zvážil

projít na článek

RADNICE

Původně dům Šliků, kde razili Tolary, později radnice a dnes sídlo MěÚ a Infocentra.

projít na článek

Praha 6 podpořila šárecké občany v kauze Resort Jeseter

Na 4. jednání zastupitelstva MČ Prahy 6 zařadilo zastupitelstvo jako první bod projednání kauzy Resort Jeseter. Přijala usnesení, ve kterém se záměrem nesouhlasí. Usnesení ve formátu PDF si můžete přečíst zde. Článek o jednání v kauze zveřejnila rad

projít na článek

VI. Den fyzioterapie, ergoterapie a rehabilitačního lékařství

Jako již každoročně proběhne setkání fyzioterapeutů, ergoterapeutů a rehabilitačních lékařů z Pardubic dne 21. 11. 2023 v prostorách MMP sál radnice. Akce se bude konat od 13:00-18:00. PROGRAM - Vl. Pardub. den fyzioterapie a ergoterapie 21. 11. 2023 kv.

projít na článek

Produktové školení obchodních zástupců polského distributora

Ve druhé polovině června tohoto roku proběhlo v horském hotelu Wisła Premiere produktové školení obchodních zástupců polského distributora - Centrowet Group. Polský trh se rychle rozvíjí a patří mezi klíčové trhy Biovety.

projít na článek