Praktický workshop NOHA Aktivní a Zdravá 25.9.2014

9. opakování úspěšného workshopu o NOZE, pochopení a procítění její správné funkce a jejím správném použití v běžném životě, sportu i rehabilitaci. Workshop je určen pro každého, kdo má zájem zlepšit stav svých nohou. Předešlé kurzy si nejvíce pochvalovali nadšenci do běhu, triatlonisté, zastánci bosého běhání, fotbalisté, ale i fyzioterapeuti či trenéři. Co se v rámci workshopu dozvíte? jak posílit klenbu jak odstranit bolesti a deformity bez operace jak zvýšit stabilitu a dynamiku nohou jak zlepšit dopad a odraz jak vnímat, ovládat a efektivně využívat své nohy jak předcházet úrazům a zvyšovat výkonnost při sportu a mnohem více Připravte se na praktický seminář, kde se vám bude hodit pohodlné oblečení, ručník a bosé nohy. „Projdeme se“ od evoluce až k poznávání našich nohou. Geniální konstrukci své nohy si zažijete, procvičíte a naučíte se s ní efektivně pracovat. V rámci workshopu si navíc budete moci vyzkoušet prstové boty VIBRAM FIVEFINGERS, včetně úplné novinky s podrážkou MaxFeel! Datum:  25. 9. 2014 od 13:00 hod. do 19:00 hod. Cena:  950,- Kč Lektor:  Štěpán Haškovec  asistent švýcarského pohybového konceptu Spiraldynamik® Místo:  FYZIO Aktiv centrum aktivní fyzioterapie, Hotel Olšanka, Táboritská 23/1000, Praha 3 Kontakt:  tel: 222 712 534, 774 939 169, [email protected] Kapacita workshopu omezena na max. 20 účastníků Vyplněnou přihlášku posílejte na [email protected] Vyplněnou přihlášku posílejte na [email protected] Článek Praktický workshop NOHA Aktivní a Zdravá 25.9.2014 se nejdříve objevil na FYZIO Aktiv.

projít na článek

Reportáž o kurzu NOHA Aktivní a Zdravá

22.5. 2014 vyšel v měsíčníku RUN článek o našem workshopu NOHA Aktivní a Zdravá. Přečíst si jej můžete i zde: Článek Reportáž o kurzu NOHA Aktivní a Zdravá se nejdříve objevil na FYZIO Aktiv.

projít na článek

Další reportáž z workshopu NOHA Aktivní a Zdravá

Přečtěte si zkušenost redaktora webu Běhej.com z našeho kurzu. Článek Další reportáž z workshopu NOHA Aktivní a Zdravá se nejdříve objevil na FYZIO Aktiv.

projít na článek

Další KOI workshop probíhá 23. - 24.8. 2014 9:00 - 16:00

Oblíbený KOI workshop se bude tentokrát konat oba víkendové dny, tedy 23.8. - 24.8. 2014 od 9:00 do 16:00 hod v AKC Holice.

projít na článek

Aktivní workshop pro mediální agenturu PHD

Správný sed na kancelářské židli V předvánočním čase FYZIO Aktiv se svým workshopem Neseďte v práci bez pohybu zavítal do firmy PHD Network. Zaměstnanci mediální agentury si i přes vysokou pracovní zátěž ke konci roku našli při pondělku čas zamyslet se na

projít na článek

Workshop Zdravá kancelář pro Českou Společnost pro Jakost

Relaxace krční páteře FYZIO Aktiv se 6.5. 2014 se svým workshopem, tentokrát nazvaným Zdravá kancelář vypravil mezi zaměstnance České společnosti pro jakost. Díky velkému zaujetí a aktivitě účastníků se z kurzu stal velice interaktivní, příjemný a přínosn

projít na článek