Pravidelné lekce NW v roce 2023

O Nordic Walkingu se hovoří jako o novém zdravotním sportu. Při chůzi s použitím holí se mění svalové napětí a dochází prokrvení svalů. To má m.j. pozitivní vliv např. na bolesti hlav způsobené sedavým zaměstnáním. Pro zlepšení celkového zdravotního stavu a zvýšení kondice stačí 30 minut Nordic Walking chůze denně.  

projít na článek

Pravidelné lekce na Praze 4 i letos

I v letošním roce zajišťujeme lekce Nordic Walkingu pro seniory Prahy 4. Začínáme   ve čtvrtek  7. dubna  v Krči (sraz u restaurace U Labutě) a od úterý 19. dubna  v Hodkovičkách (sraz u zahradnictví). Lekce začínají vždy v 15 hodin. Lekce budou probíhat

projít na článek

Pravidelné lekce jógy v Hrobičanech

pravidelné lekce jógy od 2. ledna 2024 v Hrobičanech Otevřené lekce jógy pro všechny Každé úterý od... The post Pravidelné lekce jógy v Hrobičanech appeared first on Yoga Surya International.

projít na článek

Lekce pro seniory Praha 4

I v letošním roce připravila Praha 4 pro své seniory pravidelné, bezplatné lekce Nordic Walkingu, které začínají 18. dubna 2013.  

projít na článek

Aktuality

Provoz lekcí do konce školního roku: Pozořice power joga čtvrtek 19 h do 8.6. 2023 Brno - Vinohrady, centrum Louka, zdravotní cvičení - pilates středa 10 h do 28.6.2023 Brno - Líšeň , Kotlanka, skupinové lekce pilates pondělí 18 h a čtvrtek 17 h do

projít na článek

Nordic Walking pro seniory také na Praze 10

 Ve spolupráci s MČ Praha 10 a Senior Help pro Vás připravujeme pravidelné lekce na Praze 10. první lekce začíná 18.9.

projít na článek