Přednáška o Austrálii

Pozvánka naší obecní knihovny na cestovatelskou přednášku Michala Christa o Austrálii. Přednáška se uskuteční v úterý 17. ledna 2023 od 18 hod na hasičské zbrojnici Březina.

projít na článek

Přednáška o propojení SEO a PPC

SEO a PPC se mohou skvěle doplňovat, ale také si mohou škodit. V praxi jsem mnohokrát zažil, jak špatné SEO poškozovalo výsledky PPC. Kdy třeba DSA reklamy vedly na vstupní stránky s nesmyslnými parametry bez produktů, PLA reklamy byly neekonomické a... P

projít na článek

Přijímejte platby kryptoměnou od vašich zákazníků

Připojte BitPay a rozšiřte své podnikání o nové zákazníky, kteří raději platí kryptoměnou. K dispozici v USA, Velké Británii, Brazílii, Austrálii, Kanadě a Německu – další místa již brzy.

projít na článek

Australský dolar

Australský dolar je měnou jak v samotné Austrálii, tak v jejich obydlených zámořských oblastech. Používá desítkovou soustavu, kdy nejmenší jednotkou je jeden cent. V australském dolaru je prováděno 4 – 5% celosvětových finančních transakcí.

projít na článek

Cestovatelská přednáška TEXAS

Obecní knihovna zve na cestovatelskou přednášku Michala Bittnera "Texas", která se uskuteční v pondělí 12. září 2022.

projít na článek

Hele, víš o tom, že...

„Hele, víš o tom, co se děje v Austrálii? A slyšel jsi, že herečka Magdalena Fofrexová se zase provdala? A že politik Michal Novák zase jel ožralej? A že....“ „Ne, nevím. Spíš by mě zajímalo, jak se ti daří v tom kurzu Jak být úspěšnější i bez televize,

projít na článek