Přednáška o histroii města

V neděli 14. listopadu 2011 se uskutečnil v budově sokolovny v Židlochovicích (v prostorách pronajatých židlochovickému gymnáziu) první díl cyklu přednášek s názvem "Z dávných dob na práh nového věku".

projít na článek

Druhá přednáška o historii města

V neděli 9. ledna 2011 se uskutečnil v budově sokolovny v Židlochovicích (v prostorách pronajatých židlochovickému gymnáziu) již druhý díl cyklu přednášek s názvem "Tři století v životě města".

projít na článek

Závěrečná přednáška o historii města

V neděli 27. února 2011 se uskutečnil v budově sokolovny v Židlochovicích (v prostorách pronajatých židlochovickému gymnáziu) závěrečný díl cyklu přednášek s názvem "Tři století v životě města".

projít na článek

Přednáška „Kdo jsou rosikruciáni“ a Úvodní kurz – Ostrava

Mezinárodní škola Zlatého Kříže s Růží Lectorium Rosicrucianum srdečně zve na přednášku Kdo jsou rosikruciáni, která bude pokračovat kurzem Úvod do univerzálního učení. První setkání se uskuteční v sobotu 22.1.2011 v 15 hodin v Domě kultury města Ostravy.

projít na článek

Přednáška: Duševní příčiny chorob a jak na ně

V pátek 17.února se v našich prostorách uskuteční přednáška manželů Bělousových, která bude vhledem do germánské medicíny. Vstupenky v ceně 170,- lze od 17.ledna zakoupit na recepci hotelu. Během víkendu (18.-19.února) pak proběhne kurz. Pro více informac

projít na článek