Představujeme Hexagony

Tato žhavá novinka je jako vybroušený diamant, který ozdobí každý moderní interiér jedinečným dojem. Seznamte se s hexagony. Hexagonální tvar dubových podlahových dílců představuje nejmodernější vzor pokládky dřevěné podlahy. Představili jsme jej koncem loňského roku na veletrhu ve Varšavě, kde dubové hexagony tvořili základ naší prezentace. Výjimečnost hexagonální podlahy Hexagony jsou výjimečné hned několika způsoby. Jednak jde očividně o zcela nevšední geometrii, která dodá interiéru svěží vzhled. Dále je to optický efekt – hexagony s odrážejícím se světlem rozehrávají atraktivní trojrozměrnou podívanou, která se mění podle pozorovacího úhlu a stále překvapuje novými vjemy. Také technická stránka hexagonů je specifická. Každý jednotlivý dílec je vyroben samostatně (1 hexagon se skládá ze 3 dílců) a všechny jsou do sebe zapojené systémem pero/drážka. Provázanost pokládky je tak dokonalá a přispívá k výjimečné stabilitě celé podlahy. Pokud se chcete dozvědět více a dopřát vašemu interiréru něco speciálního, neváhejte nás kontaktovat!

projít na článek

Mimořádný bungalov 4+1 s garáží je na míru mladé rodině. Bydlete už do půl roku

Proč se rozhodnout pro bungalov? Představujeme vám moderní dům Iveta s dispozicí 4+1 (s garáží). Prohlédněte si bohatou fotogalerii i jeho prakticky řešený půdorys.

projít na článek

Přidán nový karavan JOA 70T

Vážení klienti,Představujeme vám nový přírůstek do naší rodiny a to luxusní karavan JOA 70T! Vůz je k dispozici pro rezervace pronájmů od května! RezervovatVíce informací o karavanuNepropásněte tuto příležitost prožítvysněnou dovolenou v luxusu!

projít na článek

Atriový dům je jackpot. Zjistili jsme 5 důvodů, proč je v Česku natolik oblíbený

Proč se rozhodnout pro atriový dům? Představujeme vám moderní dům Fagus s dispozicí 4+1 a garážovým stáním. Prohlédněte si bohatou fotogalerii i jeho prakticky řešený půdorys.

projít na článek

NOVÁ KOLEKCE JARO/LÉTO 2015

Představujeme novou mandarinkovou barvičku TANGERINE a nový zeleno-duhový efekt CRYSTAL IRIDESCENT GREEN. Fantastické nové přívěsky THE CRYSTALACTITE GRAND , THE CRYSTALACTITE PETITE a "odvázané" korálky SKULL (lebka). ...

projít na článek