Představujeme NOVINKU EKOBETON C 20

Mrazuvzdorný zrychlený cementový potěr, určený pro vytváření potěrů s urychleným tvrdnutím. Je vhodný pro výrobu mazanin ve vnitřním i vnějším prostředí, kotvených a plovoucích potěrů, které slouží ke kladení všech druhů dlažeb, plovoucích podlah, koberců a podobných krytin. Vhodný pro opravy potěrů, vyplnění otvorů a hlubších nerovností v podlahách a stěnách. Vhodný také pro navýšení podkladu před vylitím samonivelačních vyrovnávacích hmot BRALEP. EKOBETON C 20 šetří množství záměsové vody. Pro tloušťky přes 20 mm doporučujeme nastavit ekobeton hrubým pískem. Článek Představujeme NOVINKU EKOBETON C 20 se nejdříve objevil na BRALEP - Český výrobce stavební chemie.

projít na článek

GIGA nový mycí stroj pro větší plochy

Představujeme novinku v našem sortimentu mycích automatů pro sedící obsluhu. Nový, moderní a zároveň obslužně jednoduchý stroj GIGA od výrobce RCM, Vás jistě potěší svým výkonem až 6000 m² za hodinu, dostatečným přítlakem na čištěný povrch až 85 kg a vyso

projít na článek

Zautomatizujte svůj mailing se Sambou

Zde na blogu jsem věnoval prostor řadě mailingovým nástrojům třeba jako je Mailkit nebo Ecomail. V tomto článku vám ale chci představit zajímavou novinku jménem Samba.

projít na článek

Zvyšte konverzní poměr díky nové platební bráně

Shoptet minulý týden vydal velmi zajímavou zprávu, o které jsem okamžitě psal všem svým „shoptetím“ klientům. A o co vůbec jde? O novinku z oblasti podpory platebních bran.

projít na článek

Představujeme vám elastanová prostěradla

Podle odborníků bychom měli měnit svou matraci co pět až deset let. Může se vám ale stát, že vaše nynější prostěradlo již nebude na novou matraci doléhat tak dokonale jako na předešlou. Máme pro vás snadné řešení.  

projít na článek

Pro koho je určený Shoptet Premium?

Mám pro vás další důležitou novinku z online marketingu, kterou si nemohu nechat pro sebe a která se týká oblasti tvorby e-shopů na míru. Právě internetové obchody na platformě Shoptet jsou pro mé klienty horké téma, a proto jsem se rozhodl o této shoptet

projít na článek