Zvyšte konverzní poměr díky nové platební bráně

Shoptet minulý týden vydal velmi zajímavou zprávu, o které jsem okamžitě psal všem svým „shoptetím“ klientům. A o co vůbec jde? O novinku z oblasti podpory platebních bran.

projít na článek

Cenové srovnání produktů s konkurencí

Se svými klienty stále hledám různé možnosti, jak při biddování pomoci inzerci. Někdy zkrátka nestačí jen správně biddovat a mít vše správně nastavené, ale je zapotřebí se podívat i na sekundární faktory, které ovlivňují konverzní poměr. 

projít na článek

Opencart, nebo Shoptet?

V nedávné době jsem zpracoval analýzu e-shopového systému Opencart, a to z toho důvodu, že klientův e-shop byl příliš pomalý. Řešení rychlosti stránek je pro mě velmi důležité, jde totiž o jasný ukazatel, proč se e-shopu nedaří, např. pokud malý konverzní

projít na článek

Platební terminál

Vážení zákazníci na naší pobočce ve Slavicích můžete využít možnosti použít k platbě platební kartu. The post Platební terminál appeared first on Agrogen.

projít na článek

Nejlepší platební brány pro váš e-shop

Platební brány patří u provozovatelů e-shopů mezi nejvíce diskutovaná témata. V podstatě každý klient se mě na tento způsob placení ptá, a to z jednoho prostého důvodu – výběr platebních bran je dnes mnohem pestřejší než před lety.

projít na článek

Nově přijímám i platby kartou nebo mobilem!

Kromě hotovostní platby můžete nyní zaplatit i platební kartou nebo mobilem (Google Pay a Apple Pay). The post Nově přijímám i platby kartou nebo mobilem! first appeared on KlinServis.cz.

projít na článek