Schopnosti našeho těla zachovat si rovnováhu zásad a kyselin jsou bohužel omezené. Jestliže někdo konzumuje příliš mnoho kyselinotvorných potravin, jak je tomu u stravy bohaté na bílkoviny, anebo pokud trpí chronickou zácpou, může dojít k vyčerpání zásob zásaditých látek. A je-li hladina kyselin v těle vyšší než normál, snižuje se odolnost našeho těla proti nemocem.
Překyselení organismu je velmi aktuální téma, protože podle lékařských výzkumů tímto problémem trpí až 80 % populace.
projít na článekV moderní společnosti je často důvodem nadváhy výrazné překyselení organismu. Kyselé pH pak v podstatě brání v hubnutí. Chlorofyl pH lidského těla vyrovnává a pomáhá v organismu vytvořit zásadité prostředí. Chlorofyl je silný antioxidant, je tak účinný, ž
projít na článekNěkteré běžně konzumované potraviny způsobují odvodnění organismu. Odvodnění organismu je žádoucí při určitých chorobách, a to zejména při zánětlivých onemocněních močových cest či ledvin nebo při vysokém krevním tlaku, při této chorobě ovšem lékaři důvod
projít na článekJde o 28denní detoxikační program slovenské odbornice na výživu Antónie Mačingové. Tělo se díky němu zbaví překyselení, škodlivin, únavy i zbytečných kil a velikost oblečení se vám může o jednu zmenšit. Nejedná se o krátkodobou záležitost, vyžaduje uspořá
projít na článekPodívejte se na video, které jednoduchým způsobem vysvětluje princip fungování organismu. Respektive každá buňka v těle má svou specifickou frekvenci energie. Pokud je tělo v harmonii, vše funguje jak má. Pokud jsou buňky v disharmonii, postupně se začína
projít na článek