Způsobuje zelená káva překyselení organismu

Překyselení organismu je velmi aktuální téma, protože podle lékařských výzkumů tímto problémem trpí až 80 % populace.

projít na článek

Zelená káva

Pod tímto tajemným názvem se skrývají obyčejná zrnka nám už dobře známé zelené kávy, která neprošla procesem pražení. Odtud pak vyvěrá její přirozená zelená barva a po zapaření – žádné aroma a lehce nakyslá chuť. Většina milovníků klasické černé kávy se p

projít na článek

Na co je dobrá zelená káva

Jak všichni víme, tak káva byla populární jako nápoj, který si ráno dáme a zůstaneme po celý den ve střehu. Jen málo lidí si uvědomuje, že káva může mít i jiné zdravotní výhody než jen udržet nás vzhůru, zejména zelená kávová zrna. Je pravda, že pití mnoh

projít na článek

Jak s chlorofylem na hubnutí

V moderní společnosti je často důvodem nadváhy výrazné překyselení organismu. Kyselé pH pak v podstatě brání v hubnutí. Chlorofyl pH lidského těla vyrovnává a pomáhá v organismu vytvořit zásadité prostředí. Chlorofyl je silný antioxidant, je tak účinný, ž

projít na článek

Překyselení organismu a zrádnost jeho jednoduchých řešení

Schopnosti našeho těla zachovat si rovnováhu zásad a kyselin jsou bohužel omezené. Jestliže někdo konzumuje příliš mnoho kyselinotvorných potravin, jak je tomu u stravy bohaté na bílkoviny, anebo pokud trpí chronickou zácpou, může dojít k vyčerpání zásob

projít na článek

Jak na pálení žáhy

Pálení žáhy, jinak též pyróza, je častý a obvyklý jev. Denně postihuje řadu lidí, zvláště těhotné ženy a pak ty, kteří mají sklony k překyselení žaludku. Pálení žáhy vzniká také v důsledku refluxní choroby žaludku (gastroesofageálního refluxu), která způs

projít na článek