Pod tímto tajemným názvem se skrývají obyčejná zrnka nám už dobře známé zelené kávy, která neprošla procesem pražení. Odtud pak vyvěrá její přirozená zelená barva a po zapaření – žádné aroma a lehce nakyslá chuť. Většina milovníků klasické černé kávy se proto ptá, proč vůbec pít takovou kávu, když nemá to, co ji dělá tak dobrou? Nelze popřít, že zelená káva má jen velmi málo společného s kávou černou. Nemá typické aroma a charakteristickou hořkost, takže jí chybí právě to, co činí černou kávu tak výjimečnou. Místo toho je její chuť lehce nakyslá, co způsobuje, že ne každému může pití zelené kávy vyhovovat. I přesto je skvělým doplňkem stravy, který obsahuje optimální dávku tělu prospěšných látek, které se navíc velice dobře vstřebávají.
Jak všichni víme, tak káva byla populární jako nápoj, který si ráno dáme a zůstaneme po celý den ve střehu. Jen málo lidí si uvědomuje, že káva může mít i jiné zdravotní výhody než jen udržet nás vzhůru, zejména zelená kávová zrna. Je pravda, že pití mnoh
projít na článekPřekyselení organismu je velmi aktuální téma, protože podle lékařských výzkumů tímto problémem trpí až 80 % populace.
projít na článekPři nákupu zákusku v Restauraci Terno KÁVA ZDARMA. Nabídka platí od 4.7. do 31.8.2022.
projít na článekNa světě existuje více než 60 druhů kávy, ale jen tři druhy jsou určeny pro světovou produkci. Mezi ty nejznámější patří káva arabica a káva robusta. Kávová zrna rostou na stomě pěstovaném ve vlhkém tropickém pásmu. Arabica je káva výboné chuti, aromatick
projít na článekTmavě zelená stolice u dítěte vás nemusí znepokojovat. Pokud je vaše dítě čilé, neobjevuje se u něj průjem, bolesti bříška, teplota a apatie, tak je vše v pořádku. Pokud i tak váháte, zda je stolice vašeho miminka v pořádku, není nic snazšího, než zajít k
projít na článek