Příběh jelena

Tyto fotografie od sebe dělí několik měsíců a kilometrů, přesto mají něco společného, hlavního protagonistu. Tento jelen byl v říji vyfotografován v blízkosti Kohoutova na našem polesí Vlastec. Zimní fotografie téhož jelena je stará pouze několik dní a pochází z okolí Bušohradu (Lesy ČR, s. p.) Foto: Adam Karel (říje), Jiří Kohout (zimní). Děkujeme. Článek Příběh jelena se nejdříve objevil na Colloredo-Mannsfeld.

projít na článek

ČLÁNEK: Opravdový příběh o rivalitě v Pokémon Go, kam až se dá zajít

Tento příběh publikoval PaulKing00 na Redditu. Zdravý začátek Už na začátku hry jsem začal jezdit do práce na kole a posbíral 6 až 7 gymů, které...

projít na článek

Jeleni a rys na Kvildě

1 km Obora u Kvildy je domovem jelena evropského a rysa ostrovida. Návštěvnické centrum na Kvildě slouží obdivovatelům šumavské přírody od roku 2015. V areálu si mohou návštěvníci prohlédnout obůrky s jeleny a laněmi a výběh s rysem ostrovidem, prochází t

projít na článek

Akce KMŠ květen 2024

Čtvrtek 2.5.  a pátek 3.5.    od 13.00 do 17.00 se  koná zápis nových dětí,                                               pro KMŠ i 9. MŠ bude v budově 9. MŠ. Čtvrtek 9.5.    děti ze třídy Sluníček vystupují na Akademii ZŠ J.K.Tyla.                 

projít na článek

Příběh našeho statku 2. díl

Dnes je 28. února. Výročí, ke kterému se musím znovu vracet. Už to ale není o vině, o tom co je špatně a co bychom měli udělat jinak. Je to naději, zdraví a cestě.

projít na článek

Vila Stiassni v Brně

Vila Stiassni je funkcionalistická vila v Brně, která vypráví zajímavý příběh jedné rodiny i kontextu společnosti meziválečné a poválečné doby. Navštivte i vy místo, kde pobýval také Fidel Castro!

projít na článek