Přichází fašismus ze Západu, nebo z Východu?

[5 min. čtení] Michal Malý: Dnes mi volala moje žena. Protože ve všední dny nejsme z pracovních důvodů fyzicky spolu, tak si voláme a ráno po probuzení píšeme. Jsme spolu již deset let a já jsem pořád do mé paní zamilovanej. Dává mi sílu, ale jde to vůbec, když se blíží apokalypsa?

projít na článek

Havel nebo Pavel?

[1 min. čtení] Karel Petřík: V prezidentu Petru Pavlovi se snoubí láska Václava Havla k Západu devadesátých let s láskou české společnosti k EU a USA dneška.

projít na článek

CO PŘICHÁZÍ Z TVÉ DUŠE?

Vnímej to, co přichází z tvé duše, ne z tvého okolí.. Krásný poslední říjnový den přeje všem Rejka

projít na článek

S jarem přichází zeleň i na městské zahrádky

K vytvoření městské zahrady nepotřebujete hektar, stačí jen efektivně využít všechen dostupný prostor. Ať už je to okenní parapet, balkon nebo společný dvorek. The post S jarem přichází zeleň i na městské zahrádky first appeared on Odzkoušeno.cz.

projít na článek

Období odpočinku na zahradě přichází. Už máte svou pergolu?

Postupný nárůst teplot a stále silnější sluneční paprsky nás vyhání do příjemného prostředí našich zahrad. Pokud chceme dosáhnout stoprocentního relaxu, musíme nejdříve pořídit spoustu vybavení a vymyslet ideální ochranu před deštěm, vedrem i větrem. Jaké

projít na článek

Návod na přípravu arabského pudinku (Sahlep - Sahlab aroma)

Připravte si společně s námi arabský pudink Sahlep – Sahlab aroma. Dopřejte si lahodný sladký nápoj doplněný třeba pistáciemi, mandlemi nebo zázvorem a dozdobený kokosem a skořicí. Sahlep má původ v zemích Blízkého východu, kde byl velmi oblíbený, a to až

projít na článek