Připraveni na zimu?

Vážení zákazníci, ještě před zahájením zimní sezóny si Vám dovolujeme nabídnout odbornou konzultaci a kontrolu stavu zařízení za zvýhodněné ceny. Předejděte tak problémům a zajistěte správné a spolehlivé fungování Vašich zařízení. V případě zájmu se obraťte na [email protected]. IN-EKO TEAM, s. r. o. The post Připraveni na zimu? appeared first on IN-EKO.

projít na článek

5 tipů jak přežít zimu

Jak přežít zimu? Nevím jak Vy, ale já únor zrovna nemusím. Zima, mráz co leze za nehty a jaro se zdá být neskutečně daleko. Den za dnem se balit do šály a teplého kabátu. Z bot padá prosolený sníh a propadám skepsi, že to nemá konce.

projít na článek

Jak zavařit lečo na zimu bez cibule

Lečo, řeklo by se, že je typické pro maďarskou kuchyni, ale jeho původ je ve skutečnosti v Srbsku. Lečo si oblíbili v mnoha zemích. Z tohoto důvodu jsou pravidla jeho přípravy odlišná. Ingredience, dokonce i jejich konzistence, se od sebe liší. Nabízíme n

projít na článek

Přezimování muškátů podle našich babiček

Když nastanou první mrazy, mnoho muškátů skončí po své kvetoucí velejízdě na kompostu. Muškáty ale lze bez větší námahy uchovat i přes zimu podle postupu našich babiček.Většina divokých druhů pelargonia (neboli muškát, jak se ji lidově říká) je doma v tep

projít na článek

Půjdeme zase na vojnu?

Armáda hledá, koho povolat v případě napadení země, a varuje, že nejsme připraveni

projít na článek

Je zima

Užívejte si zimní období, svěží vzduch, ostré nízké slunce, kontrast při příchodu domů. A pokud můžete, bruslete, stavte sněhuláky, prostě si zimu užijte - ohmatejte, ovoňte :-)

projít na článek