Připravili jsme pro Vás nový web

Pro naše stávající i nové zákazníky jsme připravili zbrusu nový web na kterém najdete nejen e-shop podlahových krytin které dodáváme, ale také různé návody a rady týkající se podlahových krytin a jejich pokládky. Stále se rozvíjíme a proto chceme pro své zákazníky také komfort v podobě webových stránek, kde každý najde co hledá. Rádi uvítáme také Vaše podněty a přání co na stránkách vylepšit. Věříme že tímto webem přispějeme k Vašemu komfortu při výběru podlah do Vašich domovů.

projít na článek

Nový dům Q10

Připravili jsme pro vás nový dvoupatrový dům s označením Q10. Odkaz

projít na článek

Nový dům Q9

Připravili jsme pro vás nový dvoupatrový dům s označením Q9. Odkaz

projít na článek

Aktualizace stránek pro rok 2014

Připravili jsme pro zájemce nový obsazovací kalendář na rok 2014 s vymezením období pro pronajímání, vyměnili jsme v galerii část starých obrázků za nové a doplnili ještě dalšími.

projít na článek

Připravujeme nový výlet - Panorama tour

Díky velkému zájmu zákazníků o výlety s tematikou hor, skal, přírody a prostě všeho, co láká k fotografování a objevování, jsme od konce září připravili nový celodenní výlet - PANORAMA TOUR. 

projít na článek

Připravili jsme nový výlet pro botaniky a milovníky přírody Gran Canaria

Vyslyšeli jsme přání mnoha botanických nadšenců, kteří každoročně, většinou na jaře nebo na podzim, přijíždějí na   ná š ostrov Gran Canaria, aby blíže poznali místní přírodu plnou endemických druhů .

projít na článek