Připravujeme

Zveme všechny příznivce sportu na tradiční Cenu města Pacova v hodu diskem a BANES mítink s memoriály. K vidění budou, jako každoročně, špičkoví čeští atleti a atletky. Přichystali jsme pro vás závody mužů a žen v běhu na  100 , 400 a 1500 metrů, ve skoku dalekém, ve vrhu koulí, v hodu diskem a kladivem. Žáci a žákyně změří síly v běhu na 150 metrů a ve skoku do dálky. Přijďte je povzbudit ! Propozice závodu najdete zde

projít na článek

Červen 2024

Připravujeme k podpisu smlouvy se švýcarskou společností MET Group. Článek Červen 2024 se nejdříve objevil na USYS.

projít na článek

Vítejte na našem novém webu!

Spustili jsme novou internetovou prezentaci, na které najdete kromě obvyklého výčtu služeb i přehled aktualit. Budeme Vás informovat o probíhajících akcích nebo nových službách, které připravujeme.

projít na článek

Balonky a balonková výzdoba

Zdravím příznivce balonků a balonkových dekorací. STÁLE FUNGUJEME a podařilo se překonat těžké období. Připravujeme nové stránky, takže tady již nepřibývají nové akce. Více zatím na FB (2) Dušan Rýc - DUMIBAL | Facebook Děkuji za pochopení.

projít na článek

Od 1.11.2023 je knihařství uzavřeno

Od 1.11.2023 je knihařství uzavřeno. Připravujeme pro vás novou expozici v budově staré školy. V případě potřeby se ozvěte na naše kontakty. The post Od 1.11.2023 je knihařství uzavřeno appeared first on Knihařství Rožďalovice.

projít na článek

Jak bude vypadat Nugget v roce 2024?

Něco pro Vás chystáme… Naše služby i produkty se snažíme neustále vylepšovat, tentokrát je to nové grafické zobrazení programu Nugget SW, které pro vás připravujeme. Článek Jak bude vypadat Nugget v roce 2024? se nejdříve objevil na NUGGET SW.

projít na článek