Jak bude vypadat Nugget v roce 2024?

Něco pro Vás chystáme… Naše služby i produkty se snažíme neustále vylepšovat, tentokrát je to nové grafické zobrazení programu Nugget SW, které pro vás připravujeme. Článek Jak bude vypadat Nugget v roce 2024? se nejdříve objevil na NUGGET SW.

projít na článek

Ford Transit Nugget Plus v novém provedení s výklopnou střechou

Ford poprvé zařazuje do nabídky obytný vůz Transit Nugget Plus v provedení s výklopnou střechou. Varianta s výklopnou střechou rozšiřuje počet nabízených modelů Nugget na čtyři.

projít na článek

Webináře a školení

Vážení klienti, rádi bychom vás informovali o naplánovaných webinářích a školeních, která jsme pro vás připravili: Aktuální webináře: Základní nastavení uživatele SOA verze programu Nugget Článek Webináře a školení se nejdříve objevil na NUGGET SW.

projít na článek

Ford: nový model obytných vozů Nugget

Ford rozšiřuje řadu obytných vozů Nugget o nový model Active. Dobrodružně koncipovaný model Nugget Active přináší luxusní, vysoce kvalitní interiér, exkluzivní detaily exter

projít na článek

Pozvánka na Webinář: E-Formuláře CZ

Šetřete svůj čas (a zdroje) a využívejte mzdový systém Nugget SW na maximum! Připravili jsme pro vás webinář na téma E-Formuláře. E-formuláře jsou program určený Článek Pozvánka na Webinář: E-Formuláře CZ se nejdříve objevil na NUGGET SW.

projít na článek

Pozvánka na webinář DOKUMENTY v SOA verzi

Šetřete svůj čas (a zdroje) a využívejte mzdový systém Nugget SW na maximum! Připravili jsme pro vás webinář na vytváření dokumentů v Nuggetu. Během 1,5 Článek Pozvánka na webinář DOKUMENTY v SOA verzi se nejdříve objevil na NUGGET SW.

projít na článek