Ford: nový model obytných vozů Nugget

Ford rozšiřuje řadu obytných vozů Nugget o nový model Active. Dobrodružně koncipovaný model Nugget Active přináší luxusní, vysoce kvalitní interiér, exkluzivní detaily exteriéru a rozšířenou standardní výbavu.

projít na článek

Ford Transit Nugget Plus v novém provedení s výklopnou střechou

Ford poprvé zařazuje do nabídky obytný vůz Transit Nugget Plus v provedení s výklopnou střechou. Varianta s výklopnou střechou rozšiřuje počet nabízených modelů Nugget na čtyři.

projít na článek

Jak bude vypadat Nugget v roce 2024?

Něco pro Vás chystáme… Naše služby i produkty se snažíme neustále vylepšovat, tentokrát je to nové grafické zobrazení programu Nugget SW, které pro vás připravujeme. Článek Jak bude vypadat Nugget v roce 2024? se nejdříve objevil na NUGGET SW.

projít na článek

Český Ford začal přijímat objednávky na nový Ford Focus RS

Milovníci sportovního vozů a obzláště fanoušci rychlých fordů se dočkali: Netrpělivě očekávaný Ford Focus RS, historicky nejrychlejší vůz své modelové řady, je již dnes možno objednat u autorizovaných partnerů Fordu v ČR.

projít na článek

Ford bude mít svůj nový model s elektrickým pohonem

Ford dnes zveřejnil první obrazovou upoutávku na nové elektrické SUV, inspirované Mustangem.

projít na článek

Ford otevřel historicky první FordStore v ČR

Otevřením prvního FordStore zahajuje Ford v ČR zcela novou epochu prodeje a servisu osobních vozů Ford i užitkových vozů. FordStore zákazníkům nabízí velmi kultivované a příjemné prostředí showroomu, nabité vyspělými technologiemi a také úplně novou

projít na článek