Přípravy na letošní vinařské festivaly

V letošním roce pro vás připravujeme rovnou 3 vinařské festivaly v našem regionu! Přijďte 18. září na zámek Frýdek, 9. října na Náměstí Ostrava Jih a 23. října do Národního zemědělského muzea! Svá vína přijedou představit vinařství z Moravy, Rakouska a Španělska. Svoji účast už přislíbili oblíbená vinařství Špalek, Baláž, Popela, Bergmann, Vladimír Tetur, Fučík, Simenon a další. Tímto také zveme další rodinná vinařství, které mají zájem se zúčastnit, aby se ozvali do konce června 2020. Samozřejmě bude připraveno skvělé občerstvení z lokálních restaurací, nebude chybět káva a něco sladkého. Festivaly nás provedou moderátoři rádia Orion, zazpívá Cimbálová muzika Úsměv, zatační soubor Hlubina, zahrají Tři vykřičníky a další Zábavu si užijete taky na přednáškách o víně, na workshopech, ve fotokoutku a hlavně se svými blízkými s výborným vínem. Tak přijďte, protože Ostrava a Frýdek-Míste žije vínem! Vstupenky v prodeji zde: https://pass.nfctron.com/organizer/navinko The post Přípravy na letošní vinařské festivaly appeared first on Navínko.

projít na článek

Festivaly plné chutí pokračují i v roce 2024 

Dobrá zpráva! Po loňské pilotní sezóně pokračují jihomoravské food festivaly dál. V roce 2023 se regionální producenti představili postupně na třech místech jižní Moravy. Festivaly s bohatým hudebním a doprovodným programem pro celou rodinu se konaly

projít na článek

Octomilka

Z připravované knihy Jaroslava Maliny Vinařské apokryfy posvěcené vinařskými patrony.

projít na článek

Amix Turnov

O tom, jak je svět malý jsme se přesvědčili na Veletrhu Brau 2019, kde nás navštívili na stánkupracovníci firmy Amix Turnov, jinak vzdáleného od nás pouhých 70 kilometrů, s požadavkemna dodávku technologie přípravy , sycení a stáčení energetických nápojů.

projít na článek

Mobilní aplikace pro milovníky jídla

Milujete Food Festivaly? Pro všechny gurmány i gurmety máme příjemnou aplikaci, díky které budete mít neustálý přehled o všech našich probíhajících i blížících se Food Festivalech. Stáhněte si ji i do vašeho mobilu :).

projít na článek

Společně již 30 let!

Naše vinařství se stalo třicátníkem. Dobrou Vinici jsme založili 16. března roku 1992 a od začátku to byla jízda! Ne vždy příjemná a jednoduchá, ale každý krok, kterým jsme vybočili z řady, nás někam posunul.  Bylo zde mnoho milníků, na které rádi a často

projít na článek