Příroda je prostě příroda

Byly tu doby, kdy lidé neměli nic než to, co bezprostředně dostávali od matičky přírody. Nic jiného tu nebylo, a tak se s tím museli víceméně spokojovat, ať už to bylo dokonalé nebo ne. Pak přišel pokrok a začalo se nemalou měrou sázet na alternativy k takovým přírodním materiálům. A nějakou dobu se zdálo, že lidstvo už nikdy nedá na všechny ty plasty a další novoty dopustit. Ale doby se mění. A lidé poznali skutečnou kvalitu a v mnoha situacích míří zpět k přírodě a jejím darům. Což se třeba týká i otázky krásy. I když je nějaká ta bižuterie také hezká, i když i umělotiny mohou leccos nabídnout, jsou přece jenom dary přírody, využívané třeba na náramky z kamenů, hodně ceněné. A leckdo na ně nedá dopustit. Příroda nás činí krásnějšími Čím dál více lidí se vrací ke kořenům lidské existence, k přírodě, a sází tedy i na to krásné, co můžeme od přírody mít. A když si to přejeme, proč to nemít? Příroda nám třeba nedává jenom nějaké to obyčejné všude se povalující kamení, ale i kameny vskutku krásné. A když se tyto zpracují třeba do formy náramků, můžeme se díky nim učinit krásnějšími. Článek Příroda je prostě příroda se nejdříve objevil na free festroja.

projít na článek

Focení v přírodě

Milé maminky a tatínkové, příroda ožívá, všude bude zanedlouho spousta barev a vůní, tak přivítejte jaro stylově focení v exteriéru :-) Celý článek Focení v přírodě si můžete přečíst na BABYATELIER.

projít na článek

JARO JE TADY!!!

Přichází fotograficky velmi atraktivní část roku, JARO :-) Květy, tam se podíváte, probuzená přiroda, sluníčko. V Olomouci i v Brně mám pro Vás spoustu tipů na nádherná zákoutí, která můžeme během focení navšívit :-) Celý článek JARO JE TADY!!! si můžete

projít na článek

Homeopatická domácí lékárna Rýma, nachlazení, horečka, chřipka

Stále rýma a zase rýma a už i zánět dutin..Jak byste mohli rozseknout tenhle začarovaný kruh? Pojďme to společně probrat na ONLINE setkání 21.3.. Půjdeme spolu krok po kroku a vybereme vhodná homeopatika a bylinky, které nám příroda teď na jaře nabízí. Tě

projít na článek

-25% ztráta | Fotopříběh jak mrazy zlikvidovaly naše vinice

Příroda nám upila hned zjara 2024. Brzké jaro vinici probudilo a současné mrazy páchají velké škody. Někde máme postiženy celé vinice jako Frankovka v lokaci Šísary a někde selektivně jako Sauvignon Přední hora.

projít na článek

Náš názor prostě zajímá, přečtěte si článek na E15

https://www.e15.cz/byznys/e15-a-byznys/podnikatele-trapi-prilis-byrokracie-rika-radek-zapletal-majitel-spolecnosti-ritas-1373899 Náš názor prostě zajímá Článek Náš názor prostě zajímá, přečtěte si článek na E15 se nejdříve objevil na vasemzdy.cz.

projít na článek