Přírůstky v naší terapeutické zahradě

Děkujeme Autodopravě Sellner za sponzorský dar stromky, květiny a kůru do naší terapeutické zahrady. Klienti zde tráví spoustu času a jsme rádi, když se zde budou cítit jako v ráji. The post Přírůstky v naší terapeutické zahradě appeared first on Biliculum z.ú..

projít na článek

Sportovní den

Sportovní páteční dopoledne v naší terapeutické zahradě bylo plné sluníčka, zajímavých úkolů a pestrých výzev. Nechyběly ani úsměvy a dobrá nálada.

projít na článek

Terapeutické centrum Modré dveře otevírá cestu k lepšímu životu

Terapeutické centrum Modré dveře prošlo v roce 2016 výraznými změnami. Kromě změny právní formy, rozšířilo své působení do hlavního města Prahy. S žádostí o pomoc se na organizaci mohou obrátit lidé, mající psychické obtíže, trpí mentálním hendikepem či d

projít na článek

Hrob na zahradě

Hrob na zahradě. Koukají ještě nohy nebožtíka The post Hrob na zahradě first appeared on Kýbl srandy.

projít na článek

Pokémon TCG? Digitálně a pořádně retro!

Předplatitelé služby Nintendo Switch Online se mohou těšit na nové přírůstky do knihoven jednotlivých retro platforem. Na platformu Článek Pokémon TCG? Digitálně a pořádně retro! se nejdříve objevil na NBase.cz.

projít na článek

Stařečci a stařenky v pražské zoo

Jestliže jsem minulý týden psal o samičce hrabáče kapského Pietě, která se stala nejstarším zástupcem svého druhu na světě, a to i historicky, neměl bych pominout alespoň některé další stařečky a stařenky žijící v naší zoologické zahradě.

projít na článek