Přivítejte léto v jedinečných plavkách

Letní období se blíží mílovými kroky, a i když mnoho z nás ještě netuší, kde a jak ho bude trávit, určitě se shodneme, že plavky jsou jeho nedílnou součástí. Plavky vybíráme podle různých parametrů, ať už je to barva, vzor, střih, cena, ale většina z nás chtě nechtě zapomíná na to nejdůležitější, a tím je pohodlí. Protože ruku na srdce, ale největší parádu uděláme pouze v plavkách, ve kterých se cítíme dobře.

projít na článek

Změna Otevírací doby na léto

přichází léto a s ním i letní otevírací doba: v období červen červenec srpen máme otevřeno do 15:00 3.7 7.7. dovolená V Případě potřeby volejte na uvedená čísla v kontaktech.The post Změna Otevírací doby na léto first appeared on Krby Kurka.

projít na článek

JE TU LÉTO 2018!

Je tu léto a s ním nová deska Walda Gangu, na které najdete úplně nové hity jako Ryba, Na jednu noc, Léto! Pracovali jsme na ni usilovně, někdy až na pokraji sil a šílenství. Co na ni bude tak zajímavý a vlastně pro Walda Gang revoluční? Možná si vzpomíná

projít na článek

Kempy léto 2021

Už nyní se můžete hlásit na naše příměstské kempy na léto 2021. Přihlásit se můžete v sekci přihláška. Jako každý rok si můžete zvolit kterýkoliv termín během letních prázdnin. Po přihlášení Vám přijdou další potřebné informace ke kempu. Budeme se těšit.

projít na článek

Léto s Tojstoráky za podpory MS kraje

Letošní léto podpořil finančně Moravskoslezský kraj. Díky jejich dotaci tak můžeme na lezeckém táboře a hlavním stanovém táboře obohatit náš program o nové aktivity. Navíc se rodičové mohou těšit na překvapení. Projekt Léto s Tojstoráky je dotován z toh

projít na článek

Nová kolekce na jaro a léto 2023

V našem mountain shopu Enzian už můžete objevit nové kousky na jaro a léto pro rok 2023 značek Dynafit a Salewa. Článek Nová kolekce na jaro a léto 2023 se nejdříve objevil na ENZIAN.

projít na článek