Proč potřebujete copywriting? Prodeje, prestiž a přidaná hodnota

Spousta firem jede v polospícím režimu. A jejich weby také. Tomu pak odpovídá řešení požadavků na texty: Maruško, napište nám tam nějakou novinku – Ty, Franto, vytáhni z produktových listů nějaký parametry a hoď je do tabulky. Web je v podstatě hotový a Vás napadá jen: Proč vlastně potřebuji copywritera a ten jeho copywriting? No, odpověď je prostá: shrňme ji třeba pod trojici prodeje, prestiž a přidaná hodnota.

projít na článek

Přidána nová stránka - Zajímavosti o víně.

Proč pít víno, kde víno může pomoci organizmu při prevenci i nemocech. jaké je doporučované množství vína pro denní konzumaci a spousta dalších zajímavostí o pití tohoto přírodního nápoje.

projít na článek

Slevy nově

Od dubna 2022 se mění pro masáže i další procedury poskytování slev. Nově platí: Narozeninová sleva hodnota 30% z celkové ceny procedur. Lze ji uplatnit pouze v měsíci, kdy má klient narozeniny. (doporučuji včasnou rezervaci termínu masáže cca 2-3

projít na článek

Věrnostní ceny v Pekle Severu ? letos trochu jinak

Jak je naším dlouholetým zvykem, pravidelně na konci sezóny při vyhlášení celkových výsledků odměňujeme každého závodníka, který odstartuje na všech závodech Pekla Severu daného ročníku. Počet závodníků, kteří byli takto odměněni, se každoročně pohybuje m

projít na článek

Daniel Beránek: AI pro silnou online přítomnost (TZ by ChatGPT)

Freelancer Daniel Beránek, specialista na SEO a copywriting, oznamuje implementaci nejnovějších technologií umělé inteligence a velkých jazykových modelů do svých služeb.

projít na článek

Již brzy! GSM Klíč SMART 3

Vážení zákazníci, aktuálně připravujeme do prodeje novou generaci GSM Klíče SMART 3. Novinka bude připravena podporovat aplikaci v mobilu (Android a iOS) a cloudovou službu. Termín uvedení do prodeje 3Q/2018!

projít na článek