Máte možnost využít nabídky, která se jen tak neodmítá? Rozhodli jste se zakoupit nemovitost, případně i movitou věc, a to za velmi výhodných podmínek? Rádi byste měli prodej řádně ošetřen smlouvou, a proto se snažíte nalézt vhodného notáře, kterému byste mohli svou dokumentaci s důvěrou svěřit? Potřebujete zajistit vyhotovení kupní smlouvy Třebíč? Pak bychom vám rádi představili naši notářskou kancelář, kde jsme připraveni uspokojit jakýkoli váš požadavek. Nejlepší notářské služby pro vaši spokojenost Ať již potřebujete pomoc při sepsání libovolného dokumentu, ověřit podpis, nebo zajistit změnu v obchodním rejstříku, vždy se na nás můžete stoprocentně spolehnout. Díky dlouholeté praxi a zkušeným pracovníkům je zaručeno, že se vám dostane těch nejlepších možných služeb v notářském oboru. Jistě budete i vy velmi mile překvapeni osobitým a individuálním přístupem, který se velmi razantně odlišuje od jednání úředníků v jakémkoli jiném úřadě. Proto s námi začněte řešit vaše soukromé i pracovní záležitosti co nejdříve. Článek Nechte si důkladně ošetřit podmínky prodeje se nejdříve objevil na Elegantis.
OHK v Jablonci nad Nisou společně s KARR připravili příručku pro malé podniky: "Právní podmínky přeshraničního prodeje a služeb". Příručka zahrnuje otázky týkající se polsko-českých legislativních předpisů, celních a daňových předpisů týkajících se účasti
projít na článekDůkladně odstraňte zbytky kůry a lýka, piliny a jiné nečistoty, aplikujte potřebné množství přípravku Lignofix® tak, aby byl dodržen minimální příjem přípravku na 1 m2 plochy dřeva. Velmi důležité je dodržet předepsanou koncentraci přípravku a teplotu pod
projít na článek(4 porce) Čokoládový krém se skořicí 100 ml čerstvé 33% smetany 30 g mléčné čokolády 1 g plátkové želatiny 2 celé skořice Smetanu a skořici přiveďte k varu, přidejte čokoládu a důkladně promíchejte. Želatinu nechte nabobtnat ve studené vodě. Ponorný
projít na článekPraha, 26. 3. 2024 – Kuře přešlechtěné tak, že se nemůže postavit na vlastní nohy. Vedle něj mrtvé kuře, po kterém ostatní šlapou, protože jsou v hale těsně namačkaná. Takový pohled nabízí video zveřejněné dnes na sociálních sítích spolku OBRAZ – Obránci
projít na článek(4 porce) Citronový mousse 100 g mascarpone 100 g čerstvé 33% smetany 40 g třtinového cukru 10 g citronové kůry 1 g plátkové želatiny Smetanu, mascarpone, cukr a citronovou kůru dejte do hrnce na mírný oheň a přiveďte k varu. Stáhněte z ohně a nech
projít na článek