Proč požádat o radu stylistickou poradkyni

Znám ženy, které s módou doslova a do písmene kamarádí. Vědí vždy co si mají obléci, které oblečení se kam hodí a jsou vždy připravené kamkoliv vyrazit a náležitě se na to připravit. Dokáží sladit doplňky, mají nepřeberné zásoby šperků, náramků, bižuterie, pásků a kdesi cosi. Možná se právě v kombinování oblečení vyžívají a baví je to. Ve společnosti nemají problém, protože jsou vždy oblečeny podle poslední módy. Nevím jak vy, ale třeba já mezi ně nepatřím. Móda jako taková mi moc neříká. Mám své oblíbené džíny, které vláčím všude sebou. Sem tam se vzchopím a obleču si šaty. Pravdou je, že v šatech se najednou cítím jaksi ženštěji a lépe, jenže nedokáži zkombinovat doplňky a po pravdě řečeno mě to ani moc nebaví. A takhle jsem si žila drahně let. Spokojeně v džínách, v horším případě legínách. Ale život činí i zázraky. Asi ne náhodou jsem se setkala s Lindou, která je stylistickou poradkyní v oblasti módy. Pozvala mne do Prahy a navštívily jsme společně několik větších známých obchodů. Nikdy bych nevěřila, že mne zkoušení oblečení může tak pohltit! Připadala jsem si jako Pretty Wommen, tak jsem se do zkoušení oblečení položila , že jsem odhodila všechny předsudky jako že je to něco zbytečné, ba dokonce povrchní. A doslova jsem si užívala ty kupičky oblečení, které mi Linda snášela do kabinky. A najednou jsem zjistila, že mne zkoušení baví, obzvláště když jsem odhodila své staré dobré džíny a navlékala se do nových neokoukaných věcí. Ne, žádné výstřelky módy to nebyly, na to jsem až příliš konzervativní, ale pár věcí jsem si zakoupila a ani nebyly tak drahé. Doporučuji sledovat jarní letní podzimní zimní výprodeje Článek Proč požádat o radu stylistickou poradkyni se nejdříve objevil na Lelkoun.

  • Web: Lelkoun
  • Aktualizace: 16.8.2023
projít na článek

Požádat o indexování v Kontrole URL opět fičí

Požádat o indexování opět funguje. Nástroj pro kontrolu URL adresy v Google Search Console tak opět nabízí aktivní zažádání o vložení adresy do indexu, nikoliv jen pasivní kontrolu. Nezbývá nic než se ptát: co se mezitím asi dělo?

projít na článek

HONDA SH350i, modelový rok 2022

Představujeme - Po rozsáhlé modernizaci v roce 2021 – která zahrnovala více výkonu díky objemnějšímu motoru a kompletní stylistickou obměnu – vstupuje vrcholný model řady Honda SH do roku 2022 nezměněn. Nabídku obohacují dvě nové výrazné verze „Sporty Edi

projít na článek

10 důvodů, proč si pořídit elektrickou koloběžku

Elektrické koloběžky jsou stále rozšířenější. V čem spočívají jejich výhody a proč byste si je měli pořídit i vy? Elektrická koloběžka je zařízení pohánění elektromotorem a baterií. Koloběžky jsou jednoznačně další oblastí, v níž intenzivně rezonuje trend

projít na článek

WIEDEMANN ONDŘEJ /??? - 20.5.1591/

V německých pramenech Andreas Wiedemann nebo Widemann (sám sebe zásadně označoval jako Čecha), Římskokatolický duchovní, opat několika klášterů Řádu Cisterciáků, generální vikář Řádu.

projít na článek

POZOR ZMĚNA RYBÁŘSKÉHO ŘÁDU

Od 1.8.2022 je povolen lov s mikroprotihrotem.Mládež do 15 let smí lovit pouze s doprovodem dospělé osoby na 1 prut. The post POZOR ZMĚNA RYBÁŘSKÉHO ŘÁDU appeared first on Barešův ranč.

projít na článek