Proč se vyplatí kombinovat kvalitativní akvantitativní výzkum?

Průzkum trhu či marketingový výzkum dokáže být tak pestrý, jak pestrá je paleta problémů a výzev, se kterými se denně setkávají naši klienti. Každý výzkumný problém si zaslouží vlastní výzkumné řešení. Kvalitativní i kvantitativní výzkum mají jak své výhody, tak i limity. Jejich propojením dokážeme vytěžit z výhod obou, což umožňuje detailně poznat různá komplexní témata. A od toho je už jen krůček k definování akčního plánu, který vás přivede do úspěšného cíle. The post Proč se vyplatí kombinovat kvalitativní a kvantitativní výzkum? appeared first on NMS Market Research.

projít na článek

Kvantitativní a kvalitativní průzkumy aneb jak na ně?

V tomto článku jsem si pro vás nenachystal nic jiného než doporučení na další práci s dotazníky. Navazuji tak na předchozí texty o SatisMeteru nebo Smartlooku, ale tentokrát v teoretickém pojetí.

projít na článek

Proč se vyplatí zařadit se do srovnávače Heureka

Heureka je nejpoužívanější srovnávač českých uživatelů. Heureka nabízí klasické srovnávání. Na rozdíl od ostatních srovnávačů si zboží na Heurece můžete i přímo zakoupit.

projít na článek

Volební výzkum Data Collect září

Data Collect na přelomu srpna a září provedl předvolební výzkum. Pro sběr dat byla využita pokročilá technologie CATI. Společnost Data Collect je řádným členem Sdružení agentur pro výzkum trhu a veřejného mínění SIMAR. Ze získaných dat jsme zpracovali vol

projít na článek

Řešitelé projektu CE-Spaces4All se zúčastnili charitativního běhu Wings for Life

V neděli 5. května proběhl po celém světě se startem ve 13:00 CET charitativní běh Wings for Life, kterého se účastnili také řešitelé projektu CE-Spaces4All (Místa dostupná všem). Wings for Life je nadace založená pro výzkum poranění míchy. Z darů jsou po

projít na článek

Jaké zasklení okna zvolit a proč je správný výběr tak důležitý?

Změny ve stavební legislativě platné od začátku letošního roku výrazně ovlivňují i výběr zasklení. Existuje mnoho parametrů, které se u skla vyplatí sledovat, od jeho práce se sluneční energií přes izolační a akustické vlastnosti až po otázku bezpečnosti.

projít na článek