Procházka Tylovicemi

Osm letošních prázdninových vycházek rožnovské knihovny zahájilo putování po Tylovicích. Konalo se 9. července a mnohé překvapilo, kolik zajímavých a neobyčejných zákoutí tato městská část nabízí. Zmiňuje se o nich i Richard Sobotka ve Spektru Rožnovska:

projít na článek

Procházka Tylovicemi s Janem Surým

Rožnovská knihovna pořádá letní procházky po různých částech našeho města. Kdo má zájem se blíže seznámit s Tylovicemi, je srdečně zván na vycházku ve čtvrtek  4. srpna 2016. Sraz je v 16 hodin před knihovnou. Průvodcem bude Jan Surý, který má historii Ty

projít na článek

S Janem Surým procházka Tylovicemi

Přijměte pozvánku Jana Surého na procházku historií i dneškem Tylovic...  Žije zde už téměř padesát let a za tu dobu se Tylovice staly jeho druhým domovem.

projít na článek

Co ukázal sčítací maraton v Tylovicích

TYLOVICE - Kolik aut projede Tylovicemi za den v obou směrech? Na tuto otázku je těžká odpověď. Každý Tylovjan, který bydlí u cesty, odpoví, že HODNĚ...

projít na článek

Zvonička oznamuje smutnou zprávu

TYLOVICE - Dnes po obědě se Tylovicemi rozezněl zvon v dřevěné zvoničce, aby oznámil smutnou zprávu. Ve věku 84 let zemřel pan Bedřich Šmajstrla.

projít na článek

Ohlédnutí za Tylovskou poutí

Děkujeme hasičům, že se letos poprvé ujali organizace pouťové zábavy na Dolině. Začala po slavnostním průvodu Tylovicemi a končila kolem 18. hodiny.   Jak Tylovice.cz informoval Ondra Jurča, pozvání na Dolinu přijaly zhruba dvě stovky lidí. 

projít na článek